Sådan installeres males tapet på et loft

January 9

Sådan installeres males tapet på et loft

Anvende males tapet kan være en noget krævende opgave, men det kan tilføje en masse værdi til dit hjem og åbne indretning muligheder. Med planlægning og organisation, kan du gøre processen meget nemmere. Males tapet er installeret bare ligesom enhver almindelig tapet, og det er perfekt til at dække problemområder, især når det er tekstureret. Det tilbyder alsidighed og design muligheder, som det kan males med enhver farve eller type af maling, når det tørrer. Males tapet kan dække revner og vand pletter, samtidigt med at introducerer ny farve til et værelse.

Instruktioner

•Forbered loft ved at fjerne eventuelle uregelmæssigheder og påfyldning revner. Børste væk snavs, spindelvæv og støv og fjerne malingen flager. Anvende spackle til betydelige revner og være sikker på at afslutte med en glat og endda overflade. Små revner bør ikke være et problem. Hvis der er nogen Loftlamper, tag dem og fjerne skygge og pære.

•Measure længden af loftet med et målebånd, og tilføje 6 inches længde for overhæng.

•Klippe først tapet strip til den længde du har fastlagt, ved hjælp af et målebånd og razor eller X-Acto kniv til at skære en lige kant. Skære alle de andre stykker, og sørg for at matche hver strimmel med den tidligere mønster at holde udseendet konsekvent. Holde stykker i orden og nummerere dem om nødvendigt.

•Soak tapet i en bakke med vand hvis det er typen prepasted. Følg producentens anvisninger og lad det slappe af fem til 10 minutter inden anvendelse.

•Mix adhæsiv ifølge fabrikantens vejledninger, hvis du bruger ikke-indsat tapet. Lægge det første stykke på et bord og anvende lim til den ene side, ved hjælp af en maling rulle. For at holde klæbende fugtig, fold det ind i en serie af læg. På hver læg, bør den selvklæbende side af papiret rørende den tilstødende del klæbende side. Nogle klæbemidler kræve et par minutter at sætte før anvendelsen på væggen. Følg vejledningen ledsager limen.

•Applicer nogle klæbemiddel til kanten af loft før du anvender hver brik.

•Hold tapet i den ene hånd mens du forsigtigt børste det på plads med en tapet børste i din anden hånd. Sørg for at holde den foldede tapet tæt på loftet for at undgå træk. En anden person kan være en stor hjælp i denne proces.

•Drej over sømmene på papir med et søm roller så at kanterne stick, medmindre du arbejder med præget papir. I dette tilfælde dab sømme med en klud.

•Paint papir med en rulle, når det er helt tørret. Du kan bruge enhver standard interiør latex eller oliebaseret maling på mest males tapet.

Tips & advarsler

  • Når du anvender papir omkring lys og andre Loftlamper, papir let over det og brug en kniv til at gennembore og foretage nedskæringer i nærheden af armaturet. Tryk på tapet fast til loftet og returnere armaturet til sin plads.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com