Sådan installeres marmor flise uden fuger

January 6

Sådan installeres marmor flise uden fuger

Mange husejere foretrækker udseendet af ungrouted flise. Før du installerer din marmor fliser uden fuger, overveje funktion af injektionsmørtel og hvorvidt det er hensigtsmæssigt at fjerne skridt. Injektionsmørtel arbejder for at forhindre fugt og efterladenskaber fra indtastning og at sidde fast i injektionsmørtel leddene. Den holder også kanterne af fliser fra gnide mod hinanden som struktur under naturligt skifter. Installere marmor flise uden fuger kun til dekorative formål eller at line robust lodrette flader i rum hvor snavs ikke vil indsamle og hvor fugt er minimal.

Instruktioner

•Measure og mark i midten af væggen. Brug en plan til at tegne en lang, vandrette linje og en lang, krydsende lodret linje gennem centrum. Tegne yderligere lodrette og vandrette linjer, hvis det ønskes, at yderligere gitter væggen for ledende briklayout.

•Applicer en patch af tynd-sæt mørtel på væggen med et hakket murske, begyndende i et af de fire afsnit omkring midtpunktet.

•Tryk på fliser til mørtel, ved hjælp af de tegnede linjer til at guide niveau placering. Hvis det er muligt, forlade et lille mellemrum mellem fliser til at forhindre kanter fra gnide og chipping senere. Brug en fugtig svamp til at tørre op eventuelle overskydende mørtel, der får på overfladen af fliserne.

•Fortsæt tilføje mørtel og fliser, efterhånden arbejder op, ned, venstre og højre.

•Klippe fliser til at passe langs kanterne, hvis nødvendigt, ved hjælp af en våd flise saven. Sand skåret kanter med sten sandpapir.

•Lad mørtel til helbrede natten over, derefter male fliserne med marmor flise sealer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com