Sådan installeres marmor fliser på et brusebad væg

September 10

Sådan installeres marmor fliser på et brusebad væg

Marmor er et glimrende valg for en elegant udseende brusebad. Hver brik er et kunstværk, der dannes i dybet af jorden med sin egen unikke farve, korn og tekstur. Ikke alene er marmor smukke, men det varer næsten evigt--bare kig på gamle græske og romerske konstruktion, og du vil vide det er sandt. Den beslutsomme gør-det-selv vil opdage, at glæden ved bruser beklædt med marmor langt opvejer udfordringerne at få det gjort.

Instruktioner

•Lay alle marmor fliser ud i en tør, varm, ren område. Male ansigter af disse fliser med marmor sealer. Dette vil forhindre porer i marmor fra absorbere injektionsmørtel og snavs.

•Kontrollér sikker Brusevægge er firkantet og dækket med konkrete backer board. Niveau bassinet bruser hvis nødvendigt. Markere et gitter på væggene med en kridtstreg, højden og bredden af din marmorfliser. Mark fuld flise dimensioner fra de mest synlige nederste hjørne. Kontroller at linjer er plan, men ikke glatte linjer, hvis det vil få dig til at gøre ekstra nedskæringer.

•Applicer mastic eller thinset til den laveste række fliser med hakket murske. Sætte afstandsstykker omkring hver fire inches langs toppen af bruser-bassinet. Tryk marmor fliser i limen, begynder i den synlige hjørne med fuld stykker. Placere flise afstandsstykker på flise hjørner.

•Klippe endestykke i den nederste række på den første væg med en våd så. Udfyld den nederste række rundt brusebad bassin. Vende tilbage til den begyndende hjørne og fortsætte med at anvende lim, marmor og afstandsstykker, række efter række indtil du når toppen. Klip hak VVS i marmor med våde sav eller nippers, skære stykker i halve, hvis det er nødvendigt at lave huller i midten. Gøre det muligt klæbende til tørre natten over.

•Fjern alle afstandsklodser. Bland injektionsmørtel og anvende det med en gummi float, presser hårdt ind i injektionsmørtel leddene. Ikke injektionsmørtel hjørner, omkring VVS eller hvor flisen møder bruser-bassinet. Tør injektionsmørtel off flise ansigter med en våd klud, være omhyggelig med ikke at trykke for hårdt ind i bløde fuger leddene. Rense fliser i flere etaper. Gentag flere gange, hver gang du bruger en lidt tørrere rag. Forsigtigt forme injektionsmørtel leddene med rag og fingeren. Lad den injektionsmørtel tørre natten over.

•Applicer silikone caulk at hjørnerne og leddene hvor fliserne mødes bruser bassin. Tørre natten over.

•Applicer injektionsmørtel fugemasse med en lille pensel, aftørring enhver drypper, der kommer ind på de marmor fliser. Tørres i en time og derefter anvende en anden frakke. Mount alle bruserør. Lad den fugemasse tørre natten over, og du er færdig.

Tips & advarsler

  • Du kan tage de marmor stykker til en professionel flise setter, hvis du ønsker huller boret i stykker for VVS, i stedet for nedskæringer. Men de grove dele af din nedskæringer, når det gøres rigtigt, vil være skjult bag våbenskjold (dækplader).

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com