Sådan installeres marmor

April 8

Sådan installeres marmor

Marmors fine veining og subtile farvevariationer gøre hvert stykke til en dekorative element. Marmor er bredt tilgængelige og er velegnet til gulve, vægge og bordplader i køkkener og badeværelser. I stedet for at betale en entreprenør til at installere en marmor plade, kan du vælge marmor fliser. Ligesom keramiske fliser, kan marmor fliser installeres af næsten alle med gør det selv-færdigheder. Kontroller, at du har nok marmor til jobbet, plus 30 procent ekstra at tillade materiale affald i opskæring og potentielle brud.

Instruktioner

•Rengør overfladen af dit gulv, counter eller vægge til at fjerne snavs og snavs, brug af sæbe, vand og klude. Fjerne løs søm, skruer, afskalning maling eller gips med en claw hammer eller mejsel. Feje overfladen med en kost at rydde sidesten støv. Fyld i søm huller eller revner med træ fyldstof eller kit, anvendes med en spartel.

•Arrange marmor stykker over området hele installationen. Fastgør en kridtstreg gitter på din installation overflade til at vise hvor fugerne mellem fliserne skal placeres, hvis du har brug for en visuel guide til installation.

•Klippe og trim marmor brikkerne til at passe ind i hjørner eller i nærheden af arkitektoniske detaljer, ved hjælp af en våd så udstyret med en diamant klinge. Måle omhyggeligt med et målebånd. Markere målinger på marmor med en blyant, før du skærer. Håndtere marmor forsigtigt og skåret langsomt for at forhindre understreger, at kan forårsage marmor til knæk eller split.

•Mix cement eller tynd sæt mørtel ifølge pakke retninger.

•Applicer mørtel 1/8-1/4-inch tyk på flisebelægning overflade og bagsiden af hver marmor fliser, ved hjælp af en indskåret murske. Overholde hver marmor flise til overfladen. Tryk ned forsigtigt, indtil du føler dig suge mellem lag af mørtel. Kontrollere flise med en Selvbygger niveau for at sikre det er selv. Gentag processen for hver flise, indtil overfladen er afsluttet.

•Tillad mørtel hærde i mindst 24 timer.

•Applicer injektionsmørtel til hele marmor overfladen med en flad squeegee. Tryk på injektionsmørtel ind i fugerne med en squeegee. Tør overskydende injektionsmørtel med en svamp. Lad injektionsmørtel tørre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com