Sådan installeres marmorgulve med en forblandet mørtel

May 30

Traditionelle tynd sæt mørtel har altid været svært at arbejde med, selv for fliselægning fagfolk. Konsekvent vandindhold er kritisk, og den naturlige egenskaber af tynd-sæt mørtel gør det tilbøjelige til at tørre for hurtigt, især med porøse fliser såsom marmor. Dette har gjort flise indstilling risikabelt for boligejere, der foretrækker at gøre arbejdet selv. Nye forblandet akryl morterer har taget gætteri ud af indstillingen flise, som de har sammensætning, der ikke tørre ud og er let at arbejde med.

Instruktioner

•Undersøg gulvets overflade, som de marmor fliser anvendes til at kontrollere det er rene og forsvarligt fastgjort til undergulvet.

•Mark det ønskede layout ved hjælp af en kridt snap linje. Standard gulvbelægning retningslinjer vil centrere marmorfliser mellem væggene i begge retninger, holder enhver delvis fliser til den ydre kanter. Find centrene for væggene og fastgør linjen fra modsatte vægge, så de to kridt linjer skærer i midten. Bruge en indramning firkantet i skæringspunktet mellem retningslinjerne for at kontrollere, at de er vinkelret på hinanden før du begynder den marmor installation.

•Applicer et jævnt lag af forblandet mørtel på bagsiden af et stykke marmor fliser ved hjælp af en savtakket flise murske. Forlade mørtlen lidt tyndere på perimeterkanter at minimere overløb under installation af flisen.

•Indstil den mortared marmor fliser på plads på det punkt hvor layout linjer krydser hinanden og på linje med linjerne. Tryk nedad fast til at sprede mørtlen. Ren væk alle mørtel, der presser ud fra under flisen ved hjælp af en angriber murske for at holde kant overflader klar til de tilstødende fliser. Din flise stykke bør være om i hjørnet af en af 90 graders vinkler af snap linje mark.

•Gentag trin 3 og 4 for at installere den tilstødende marmor fliser, udfylde alle fire hjørner af kridt linjen krydset. Holde flise kanter stramt sammen og hjørnerne justeret som de er placeret. Fortsætte ad de chalked retningslinjer først, derefter udfylde de omkringliggende fliser til at fuldføre installationen af alle i fuld størrelse fliser.

•Measure dimensioner af enhver kant fliser, der muligvis trimning. Skær fliser, efter behov, ved hjælp af en flise sav eller rulle cutter. Sørg for at installere fliserne med de grovere, afskårne kant mod væggen hvor de vil være omfattet af baseboard trim.

Tips & advarsler

  • Holde en lille spand med rent vand i nærheden under marmor flise installationen til brug med en fugtig svamp eller klude til at holde flise flader og kanter renses af overskydende mørtel.
  • Tillad 48 timer for forblandet mørtel hærde før udsætter de marmor fliser til vægt eller mund trafik.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com