Sådan installeres menneskeskabte sten finer til en pejs

November 29

Sådan installeres menneskeskabte sten finer til en pejs

Fremstillede sten pejs kan du har udseendet og fornemmelsen af en sten pejs minus den tunge vægt og støtte nødvendige for pejs lavet med ægte sten. Da kulturperler sten vejer mindre end 15 pounds per kvadratfod, er det et godt valg for står over for en pejs. Hvis du har erfaring med gør det selv, kan du installere en sten finer pejs i dit hjem. Den sværeste del af opgaven kan være at vælge den stil og farve af stenen.

Instruktioner

•Dæk pejsen med et lag af builder er følte. Vedhæfte stof vandret med hæfteklammer. Start i bunden af pejsen og arbejd dig. Tillade en 2-tommer lap på værftets filt.

•Sæt metal mørtel tremme over bygmesterens filt ved hjælp af hæfteklammer. Position tremme så kopper står. Du kan bestemme denne orientering ved at køre hånden op til tremme. Hvis det er korrekt, bør overfladen føles glat. Hvis ikke, overfladen vil føle ru.

•Mix finer mørtel indtil det har konsistens af cremet jordnøddesmør. Spredes et 1/2-inch lag finér mørtel over tremme, og sørg for du dække tremme helt. Glat mørtel med en indskåret murske. Tillad mørtel i denne scratch frakke til tørre natten over.

•Lay ud af sten finer design på et stykke lærred. Tillade en finger bredde mellem hver sten. For at installere stenen, start med toppen af pejsen åbning og derefter gøre sider af åbningen. Næste, dækker sider af pejsen og slut af med resten af feltet. Arbejde fra top til bund. Følg denne samme mønster, som du arbejder på dit design.

•Score på ryggen af kanten stykker der har brug for at skære med en vinkelsliber. Tryk forsigtigt på stenen med en hammer til at lave en ren pause.

•Mix mere mørtel. Let spray bagsiden af den første sten med vand. Smør tilbage med mørtel og derefter indstille sten på plads. Skubbe stenen fast til sædet det i scratch pelsen. Gentag denne proces med resten af stenene. Tillad mørtel til tørre.

•Fyld et morter taske med mørtel blandes til sammenhæng i budding. Startende fra toppen af pejsen, pipe mørtel mellem stenene. Tillade mørtel til at sætte i en time, og derefter køre en slående værktøj over leddene til at give dem et færdigt look. Hvis du ønsker, kan du børste leddene med piskeris kost samt. Lad mørtel kur for adskillige dage, før du kan bruge pejsen.

Tips & advarsler

  • Mens der er naturlige variationer af størrelser og farver i hver beholder af kulturperler sten, er det en god idé at blande brikkerne fra forskellige beholdere til at få en grundig blanding af farver og størrelser.
  • Hvis du får mørtel på forsiden kulturperler stenen, lad det tørre. Børst den tørrede mørtel med et piskeris kost.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com