Sådan installeres Merola glas fliser

November 24

Uanset om du æglæggende en simpel backsplash i dit køkken eller at skabe en fed erklæring med en accent væg i en stue, kan du installere Merola glas fliser på enhver væg. En velkendt flise producent, Merola gør både glas og keramiske fliser. De fleste af glas fliser Merola producerer er i formatet mosaik og har små 1-tommer-kvadrat fliser. Disse fliser skal være installeret på samme måde som andre mosaik glas fliser.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til alle stikkontakter eller switches på væggen hvor youll anvende fliserne. Fjern afdækningen på alle afbrydere og afsætningsmuligheder, med en skruetrækker.

•Applicer primer på væggen, brug en rulle eller pensel. Dette vil holde farven på væggen vises fremtrædende nedenunder glasset når fliserne er installeret. Lad malingen tørre helt.

•Opret en finans, hvis du installerer dine fliser på kun en del af muren, som skabelsen af en backsplash. Måle længden af væggen hvor du planlægger at sætte fliser. Skåret en 2-tommer af 4-tommer board til længde. Brug en stud finder til at finde studs i væggen. Mark knopperne med en blyant. Hold 2-tommer 4-tomme bord til væggen. Brug en plan for at sikre bordet er lige. Bor et hul i 2-tommer af 4-tomme bord i midten af hver stud. Skrue 2-tommer ved 4-tomme bord til væggen. Du kan springe dette trin, hvis du installerer glas fliser på en hel væg.

•Brug et målebånd til at finde midten af væggen. Trække en linje, ved hjælp af en lineal og en blyant til at markere det, hvis det er nødvendigt. Placer et stykke tape på loft og gulv eller counter, så du ved, hvor midten af væggen er placeret, når du har anvendt mørtlen.

•Sæt tørre fliserne mod væggen eller langs bunden af væggen for at finde ud af hvor mange fliser, du bliver nødt til at dække hele væggen. Subtrahere ikke plads til hver elektrisk beholder fra antallet af fliser du har brug for. Forlade en 1/8-tomme plads omkring hver side af væggen for at give mulighed for udvidelse.

•Mix et parti af lys-farvede tynd sæt mørtel pr fabrikantens anvisninger. Anvende mørtel med en V-hak murske hen over overfladen af muren. Dække så meget af mur, som du tror, du kan udføre, før mørtel begynder at tørre. Trække den indskåret side af murske over overfladen af mørtel selv med tykkelsen af mørtel. Trække den flade side af murske over overfladen for at slippe af med de riller, du har oprettet så de ikke vil vise gennem glasset.

•Applicer et tyndt lag af tynde-sæt mørtel på bagsiden — papirløse side — i hver sektion af mosaik glas fliser. Angiv den første flise mod mørtel nederst flush mod midterlinien. Hold en blok mod forsiden — tapetseres side — af fliser og tryk let på blok med en hammer til at sætte brikkerne på plads. Gentag processen, indtil du har angivet alle brikkerne.

•Peel off papir på fliser ca 30 minutter efter du har indstillet dem. Brug en fugtig svamp, hvis det er nødvendigt, skal du fjerne papiret helt.

•Lad mørtel til at angive for ca 48 timer.

•Aftør overfladen af fliserne rengøres med en fugtig svamp. Skrub mellem fliser til at fjerne eventuelle overskydende mørtel, ved hjælp af en hård, nylon-børste.

•Mix fuger pr fabrikantens anvisninger. Anvende injektionsmørtel til fliserne i en diagonal bevægelse, ved hjælp af en epoxy injektionsmørtel float. Bruge float at skubbe injektionsmørtel mellem leddene og fjerne overskydende. Forlade injektionsmørtel tørre fuldstændigt pr fabrikantens anvisninger.

•Aftør fra overfladen af fliser når injektionsmørtel er helt tørret, hvis nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com