Sådan installeres Metal blinkende i dalen af et tag

September 27

Skrånende tagene er blandt de mest almindeligt anvendte konfigurationer og omfatter gavl og hip-type tag systemer. Når bygninger har mere end én tagkonstruktionen, mødes to tag ansigter, at skabe hvad der kaldes en tag-dalen. Dale af et skrånende tag skal være vandtæt ved hjælp af galvaniseret metal tag blinkende for at forebygge vejr skader til tagkonstruktionen, selv. Installation af metal tag valley blinkende er et generelt ligetil opgave, der normalt kan afsluttes med succes af næsten alle med grundlæggende tagdækning viden og værktøjer.

Instruktioner

•Lay en tag-dalen blinkende panel i tag-dalen i den nedre ende; den nederste kant af panelet blinkende bør flugter med kanten af taget.

•Kontroller tagdækning negle om 1-tommer fra lavere og sidekanter af panelet blinkende, ved hjælp af tagdækning hammer.

•Kontroller tagdækning negle om 1 tomme fra begge sider af den blinkende panel, om 6 inches på center fra neglene drevet i trin 2, ved hjælp af tagdækning hammer. Ikke køre søm i den øverste kant på dette tidspunkt.

•Lay en tag-dalen blinkende panel i dalen tag, overlappende panelet installeret i trin 2 og 3 af omkring 2 inches.

•Fasten panelet tag valley blinkende som gjort i trin 2 og 3, at sikre, at lavere negle trænger begge blinkende paneler. Arbejd din vej op gennem taget dalen, ved hjælp af denne proces, indtil du når toppen af tag-dalen. Trimme den endelige blinkende panel til at passe, ved hjælp af metal opskæring saks, hvis nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com