Sådan installeres Metal døre i betonvægge

February 7

Sådan installeres Metal døre i betonvægge

Metal døre gøre fremragende firewalls og kan være nyttigt til at holde ud vejret samtidig tilføjer ekstra sikkerhed. Udvendige døre skal behandles med en vejrbestandig fugemasse til at sikre, at de ikke vil rust på grund af udsættelse for fugt, indvendige døre bør ingen sådanne fugemasse. Disse døre kan installeres i alle typer af vægge, selv om deres installation i betonvægge kræver yderligere værktøjer, herunder en borehammer, murværk borehoveder og murværk skruer.

Instruktioner

•Anbring metaldør på plads inden for den konkrete dørkarmen. Bestemme, hvilken retning du vil døren til åbne og døren med hængslerne står over for den korrekte retning at åbne denne side. Mark placeringen af hver hængsel skrue vedhæftede fil hul på den konkrete dørkarmen. Fjern døren og sæt den til side.

•Drill i hver markeret hængsel skruen position med en murværk smule og en borehammer. Sørg for, at boret er indstillet til hammer position og på det højeste effektniveau. Tilbage lidt boret ud hver så ofte for at dumpe den konkrete støv, der ophober sig i skrue hul. Erstatte murværk bit, som nødvendigt, hvis boret stopper forward fremskridt ind i beton væggen.

•Reposition dør i rammen og line hængslerne op med de borede huller. Sæt 3-tommer murværk skruer ind i hver hole halvvejs derefter skrue dem i halvvejs indtil alle skruer er på plads. Spænd ned skruer helt på dette punkt for at fuldføre døren installation. Teste åbningen af døren og foretage de tilpasninger, du har brug for at give mulighed for en perfekt pasform af metal dør inden for døren.

•Hold låsen frontpladen op til den konkrete ramme, hvor låsen af den metaldør linjer op med det. Mark placeringen af frontpladen skruehuller og større åbning hvor låsen vil klikke på plads. Fjerne frontpladen og bore ud hvert hul med murværk bit. Bore ud den større åbning med lidt større murværk, hvis det er nødvendigt eller bare bore den ud lidt efter lidt med lille murstenshus borehoved.

•Indstil frontplade i position på konkrete døren ramme og tillægger rammen med 1-tomme murværk skruer frontpladen.

Tips & advarsler

  • Sand ned alle overflader af udvendige døre med fine sandkorn sandpapir derefter tørre dem rene og Påfør et tyndt lag af vejrfast fugemasse. Tillad fugemasse til tørre i to timer derefter anvende to yderligere frakker til komplet vejrbeskyttelse.
  • Metal døre med inkluderet rammer bør have rammer installeret i åbningen først ved at bore murværk skruer gennem rammen på vedhæftet fil hullerne og ind i den konkrete døråbningen. Døren skal derefter installeres i rammen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com