Sådan installeres Metal nitter på beton

September 25

Sådan installeres Metal nitter på beton

Bygherrer brug pre-installeret eller post installeret installeret anchorage systemer for at vedhæfte metal nitter til beton og murværk overflader. Hvorimod udtrykket forudinstalleret refererer til ankre, der er placeret i våd beton, refererer udtrykket post installeret til ankre, der er fastgjort til konkrete efter konkrete følgende hærdning. Gør-det-selv almindeligt installere metal nitter som indvendige skillevægge og bruge selvskærende konkrete skruer til at fastgøre metal stud spor at betonoverfladen.

Instruktioner

•Mark placeringen af skruehullerne på indre af det metal stud styr med en blyant. Selv om afstanden specifikationer varierer, modtage spor generelt to skruer på hver ende én skrue hver seksten inches mellem enderne. Forskyde placeringen af skruerne mellem enderne, hvilket betyder, at alternativ deres placering fra venstre til højre.

•Sæt en metal-kedeligt drill bit til boret. Bore gennem hver af skrue hul mærker. Placer stud spor på betongulv og placere banen i den ønskede placering. Presse en blyant gennem hullerne i banen for at markere placeringen af skruehullerne direkte på den betonplade. Fjern spor fra gulvet.

•Tag den metal-kedeligt drill bit fra boret og erstatte det med en murværk smule. Wrap et stykke af elektrisk tape rundt skaft af murværk bit til at angive dybden af hullet; dybden af hullet skal være lig med at overskride den skrue skaft længde. Bore et hul i betongulv på hver af de skrue hul varemærker, stopper, når den elektriske bånd opfylder niveauet for sal. Blæse ind i hullerne til at fjerne konkrete støv.

•Tag murværket bore bit fra boret og erstatte det med en driver borehoved. Sted stutteriet styr på beton gulvet og Placer sporets forborede huller over hullerne boret ind i betonen. Montere en skrue på drill bit. Placer den skrue tip gennem banen og ind i hullet. Drev skruen i hullet, indtil dets hoved holder sporet mod betonen. Køre en konkret skrue i hvert hul, indtil metal stud spor er fuldt sikret til beton.

Tips & advarsler

  • Hvis du havde ret ikke blæse konkrete støv ud af huller, bruge en tynd piberenser eller en brag af luft fra en kompressor.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com