Sådan installeres Metal nitter til indramning i kældre

May 8

Mange entreprenører foretrækker metal nitter til træ, fordi de er let, ensartet i form og størrelse og uigennemtrængelig for bøjning og vridning. Hvis du har en kælder, der er omfattet af brede udsving i temperatur og fugtighed, er metal nitter mindre tilbøjelige til at reagere på disse betingelser end træ studs. Metal nitter er skruet sammen med korte skruer, der giver fremragende bedrift styrke og tillade studs til at danne en stiv ramme for færdige vægge.

Instruktioner

•Measure den vandrette afstand af væggen du bygger i din kælder. Klip to stykker af metal track til denne længde ved hjælp af tin snips. Metal spor bruges til øverste og nederste plader, og dets form er anderledes end metal nitter. Knopperne er formet som en firkant C, men sporene er formet som et U, med kun tre sider. Dette tillader dig at skubbe enderne af metal nitter i sporene.

•Divide længden af dine plader i inches af 16 og tilføje en Bestem antallet af studs, som du har brug for. For eksempel, hvis din plader er 128 inches lang, skal du ni studs til din væg. Måle højden af den mur, du er ved at opbygge. Reducere antallet af studs, at du skal denne længde.

•Lay ud af væggen på gulvet. Line op studs parallelt med hinanden og 16 inches fra hinanden. Placer de øverste og nederste plader over enderne af knopperne, så knopperne sidder i U-form.

•Kontrollér kvadratet på væggen ved at strække et målebånd fra det ene hjørne til det diagonalt modsatte hjørne, bemærke længde, så måler det diagonalt modsatte. Disse to målinger bør være identiske. Hvis de ikke er, flytte en af de længere diagonal hjørner mod midten af væggen indtil de to målinger er det samme.

•Saml væg ved at køre en skrue igennem pladerne på hvert punkt, hvor de mødes en stud. Køre skrue gennem siden af pladen og stutteriet indtil skruen er stram og holder de to komponenter sammen.

•Applicer en tyk perle af byggeri lim på overfladen af bundpladen.

•Strømforbrug i standby væggen op så du har adgang til siden af den mur, der var på gulvet. Skru denne side af plader til studs.

•Anbring væg i dens endelige placering. Kontroller, at knopperne er helt lodret ved hjælp af en 4-fods niveau.

Uddelingen toppen af muren ved at køre 2 tommer lange skruer gennem den øverste plade og ind på undersiden af gulvet bjælker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com