Sådan installeres Metal øskner i gardiner

November 21

Uanset om du har lavet din egen par gardiner eller vil opdatere ældre gardiner, kan øskner Tilføj et moderne touch til dit tekstiler og rummet. Øskner er hurtig at installere og bogstaveligt talt gå sammen i et snuptag, hvilket gør dem egnede til begyndelsen crafters. Når du installerer metal øskner i gardiner, kan du hænge dem straks langs et vindue gardinstang eller metal pyntesnore spændt på tværs af ethvert rum.

Instruktioner

•Measure diameter på din gardinstang eller metal cording og tilføje ½ tomme eller mere for at bestemme størrelsen af øskner du har brug for. Køb passende størrelse øskner og det korrekte beløb. Et par af gardiner kan bruge 20 til 30 øskner, afhængigt af vinduets bredde.

•Spread ud de drapere materiale på en flad overflade, forsiden af stoffet opad. Placer en grommet hver 8 inches tværs over toppen af stof, start og stop i hjørnerne. Placer hver grommet mindst 1 tommer ned fra øverste kant. Spore indvendigt kant af øskner på stof og sæt tyller til side.

•SEW en cirkel lige uden for den tegnede cirkel, ved hjælp af en zig-zag søm. Skåret væk inde i cirklen, hvis du vil bruge en symaskine. Hvis ikke, skåret ud stof langs de tegnede linje og anvende anti-fray væske til at skære kanterne. Væsken tørrer.

•Separat hver grommet i for- og bagside halvdele. Hold ryggen halvdelen af grommet bag drapere og glide sin center stikben eller lip ind i snit cirklen. Sæt materiale og ringen på en flad overflade med ringen halvdelen mod overfladen.

•Align den forreste halvdel af grommet med cirklen til sandwich drapere materiale mellem de to halvdele. Skub foran halvt nedad i ryggen halvdelen indtil den klikker på plads med et snuptag. Lægge en klud på grommet og tap på plads med en hammer, hvis det er nødvendigt, at tvinge de to halvdele til at forbinde.

Tips & advarsler

  • For en mere færdigt look, matche metal til din øskner med metal eller farven på din gardinstang eller pyntesnore.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com