Sådan installeres Metal tag Åse

March 15

Metal tag Åse er installeret vandret under metaltag. De er installeret oven på tag spærene med et filt underlag eller vapor barriere installeret på toppen. Åse er 2 af 4 fødder og installeres meget som metal tagdækning. De giver ekstra støtte til tag og også give en sømning overflade for udgangen paneler og dryppe kant.

Instruktioner

•Køre den en tape måle fra ende til anden langs tag spær til at bestemme, hvor mange Åse vil være behov for installation. Måle bredden og højden af taget og optage målingerne.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg vandret på tværs af tag to fødder ned fra toppen. Lægge den første purlin på højderyggen af tag ned til kridt linjen, der starter på enten hjørne. Fastgør purlin med 16d fælles søm i hver lodret spær. Indsæt to jævnt fordelt søm i spær. Spærene er normalt fordelt hver 16 inches på center.

•Indstil den anden purlin vandret lige ved siden af først og installere det på samme måde. Fortsætte ned ad rækken indtil den første række er fuldført. Cut den sidste ås til størrelse med tin snips, hvis nødvendigt.

•Flyt to fødder ned taget og snap en vandret kridtstreg. Installere den anden række af Åse ligesom den første, skære endestykke til at passe. Snap den tredje kridt line to mere fødder ned og fortsætte ned ad tag, indtil det er dækket med Åse. Inspicere området for at kontrollere at ingen negle stikker, og at alle Åse sikker til spær.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com