Sådan installeres Metal tag blinkende For et ovenlys

January 20

Sådan installeres Metal tag blinkende For et ovenlys

En ovenlys er en dekorative og funktionelle tilføjelse til hjemmet. Det vil give mere sollys ind i et rum i løbet af dagen og en fantastisk udsigt over stjernerne om natten. Men uanset hvad frynsegoder, en ovenlys er stadig bare et hul i taget af dit hjem. Ligesom vent og skorsten hullerne, skal skylight forsegles korrekt for at undgå utæt og vand skader i hjemmet. Placere blinkende omkring omkredsen af skylight er den rigtige måde at forsegle armaturet og forhindre dit hjem.

Instruktioner

•Measure længde på hver side af den nyinstallerede ovenlys med målebåndet. Skær et stykke af blinkende 2 inches længere end hver side målinger. Måle i 1 tommer fra hver ende af de lille blinkende stykker og markere. Måle højden af skylight og markere på hver ende af strimler af blinkende. Klip en 1 tomme slot med dine klip på hver ende på disse mærker.

•Sæt et stykke af blinkende mellem 2 af brædder med de bekkasin slots foring med kanten af bestyrelser. Bøje blinkende til en 85 graders vinkel ved at trykke på overhæng med den tredje board. Gentag bend i hvert stykke af blinkende.

•Skub et stykke af inddækning mod én side af skylight og fastgøre den til taget ved at køre søm gennem blinkende og i taget nedenfor. Fold fanerne på hver side omkring sider af skylight og sikre faner på rammen af skylight ved at køre en skrue gennem blinkende og ind i rammen ovenlys. Installere hver sektion af blinkende på samme måde.

•Caulk omkring sømmene omkring blinkende og tørre væk overskydende. Caulk hele inddækningen knyttet til tag og ovenlys til helt forsegle skylight. Taget er nu klar til at blive re shingled.

Tips & advarsler

  • Læder arbejdshandsker vil beskytte dine hænder fra nedskæringer af den skarpe metal blinkende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com