Sådan installeres Mini Split Air condition-enheder

April 12

Mini split air condition-enheder er et godt alternativ til traditionelle aftræk hele huset kølesystemer. Mini opdele system er effektiv, fordi det ikke anvender kanalen arbejde. Rørføring med hele huset systemer tegner sig for næsten 30 procent effektivitet reduktion. Den primære fordel af mini opdele (ductless) system er den lille størrelse og evne til at afkøle op til fire værelser, hvis korrekt størrelse.

Instruktioner

•Indstil den nødvendige størrelse af din mini split klimaanlæg. Antag, at du køling et værelse, der er 20 af 30 fødder med en 8-fods loft. Også, værelset sydvendt (ikke et køkken) og får direkte sollys. Endelig er værelse på øverste etage og vil blive afkølet om natten og om dagen. Med disse antagelser, ifølge "This Old House" lommeregner, vil en 12,100-BTU/time enhed køle dette værelse effektivt. BTU står for British Thermal enheder.

•Vælg den ønskede placering og klargøre webstedet til installation. Ved hjælp af de angivne dimensioner, finde betonunderlag for placering, således at enheden vil være mindst 12 inches fra struktur. Enheden kræver en 12-tommer clearance at give ordentlig luftgennemstrømning, så trim buske og fjerne noget andet, der kan forhindre dette. Udgrave for at forberede sig til betonen. Form og hæld den konkrete pad. Murske og flyde beton. Sørg for, at det er niveau og justere det, hvis det er nødvendigt.

•Køre den linjerne. Sat uden for enheden og knytte den til den konkrete pad. Bor en 1-1/2-inch hul gennem væggen på indersiden. Omhyggeligt feed køling linje sæt (feed og tilbagevenden linje) ind i stuen, der vil være med aircondition. Køre elektriske ledninger. Bruge PVC-rør til at køre som et kondensat afløb linje.

•Indstil inde i enheden. Lægger beslag på væggen, loftet, eller andetsteds ifølge producentens anvisninger (Se instruktionsbogen). Omhyggeligt vedhæfte foderet og returnere køle linjer og strømkilde til enheden. Hænge enhed på den monterede beslag.

•Opkald fagfolk til den endelige hook-up. For endelige elektrisk, VVS og klimaanlæg tilslutninger, kalde en certificeret installation ekspert. Det er muligt, kan ugyldiggøre eventuelle garantier bør du forsøge at gøre denne del selv.

Tips & advarsler

  • Din enhed skal være inden for 500 BTU/timer af beregnede behov. Hvis det er for lille, vil rummet ikke køle ordentligt; for stor, og enheden vil kort cyklus og ikke dehumidify.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com