Sådan installeres Mini Split systemer

June 18

Mini split Air-condition systemer er nemmere at installere end centrale klimaanlæg enheder, fordi de kun kræver en 3-tomme hul gennem ydervæg til at forbinde til fordampningsenheden. Mange huse og lejligheder enheder har ikke centrale klimaanlæg kanaler; Dette gør stand-up eller Vinduesenheder det eneste alternativ til mini split systemer. Da mini split systemerne ikke bruger kanalerne, kan brugere spare ekstra penge fra kanalen tab; standard klimaanlæg mister mere end 30% af deres energiforbrug på kanalen tab.

Instruktioner

•Sæt fordampningsenheden på ydersiden af hjemmet. Hvis du bor i en ejerlejlighed eller lejlighed, check med din vedligeholdelse person at se, hvis du har en Air-condition dæk på ydersiden eller taget af din bygning. Sikre fordampningsenheden aircondition dæk eller tag ved boring pilot huller i støtte hullerne i bunden af fordampningsenheden. Indsætte skruer, der er lidt større end de pilot huller og derefter bore dem i de understøttende huller. Metal eller beton overflader anbefales en carbide tip borehoved.

•Drill en 3-tomme hul gennem ydervæg af din bygning ved hjælp af en boremaskine og hårdmetal-tip bore bit med en 3 tommers diameter. Dette hul kaldes den udvendige forbindelse hul.

•Sæt en slange i luften-output hullet på fordampningsenheden. Tape enden af slangen til luft-output hullet ved hjælp af Teflon tape til at sikre forbindelsen. Denne slange blæser den kolde luft ind i hjemmet. Tilslut den elektriske kabel til luft-output slangen. Bringe slange og elektrisk kabel gennem den udvendige forbindelse hul ind i dit hjem.

•Tilslut slutningen af luft-output slangen til luft-input hul i din mini split air condition. Tape enden af slangen til luft-input hullet ved hjælp af Teflon tape til at sikre forbindelsen. Tilslut den elektriske kabel til stikkontakt i mini split air condition.

•Tilslut en ny slange til kondens-lækage hul det er placeret på mini split air condition. Tape enden af slangen til luft-input hullet ved hjælp af Teflon tape til at sikre forbindelsen. Placer den modsatte ende af slangen gennem den udvendige forbindelse hul. Når den kolde luft er skubbet ud af mini split air condition, fugt formularer inde i enheden. Kondens-lækage slangen trækker væske uden for hjemmet.

•Sæt en elektrisk stud finder på væggen til at finde træ planker. Mark de træ planker med en lodret linje. Bore pilot huller i de træ planker. Indsæt plastik væg ankre i de pilot huller. Indsætte skruer, der er større end de pilot huller og slå dem i hånden. Hvis du har en betonvæg, behøver du ikke finde væggen studs; simpelthen placere mini split enhed på væggen. Sikre reolvæg på skruen mounts.

•Sno luft-output slange, elektrisk kabel og kondens-lækage slange sammen ved hjælp af Teflon tape. (Den elektriske kabel er præ-coatede at forhindre skader, hvis slangen lækager). Fyld den udvendige forbindelse hul med fleksibelt skum til at forhindre et udkast og derefter sikre hullet.

Tips & advarsler

  • Spørg din udlejer til at få tilladelse til at starte dette projekt, hvis du leje eller leasing ejendom eller plads.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com