Sådan installeres Mobile Home tagsten hurtigt

August 16

Sådan installeres Mobile Home tagsten hurtigt

Mobile homes, også kaldet produceret boliger, har generelt metaltag, der tager en stor slid fra barske vejrforhold. Dette misbrug kan medføre huller og utætheder fra tagdækning forbindelser, samt dårlig energieffektivitet. For at løse disse problemer, skal husejere installere en ny mobil home tag eller eftermontering tag for at yde bedre beskyttelse fra elementerne. Gør det selv-husejere kan hurtigt tilføje et nyt tag over et par dage med problemfri gummi tagdækning.

Instruktioner

•Tag debris og løs metal fra tagterrassen, tager sig til at give en jævn ren overflade for gummi tagmaterialer. En god forberedelse af overfladen er nøglen til en vellykket sømløse gummi tag belægning. Omhyggelig skrabning og fjernelse af gamle tagsten vil give den nyt tag til hæfter godt til overfladen. En wire børste vedhæftet fil på en vinkelsliber eller boremaskine vil bidrage til at fjerne rustpletter og ujævnheder før du anvender den nye tag.

•Wash taget med en opløsning af husholdningernes rengøringsmiddel og vand for at fjerne snavs, snavs og tree sap fra overfladen. Bruge en lang-håndteres pensel til at skrubbe ud mug og pletter. Skyl løsning ud fra taget og lad overfladen tørre grundigt.

•Caulk alle sømme på taget med en caulk pistol ved hjælp af neopren materiale til at undgå utæt. Også caulk rundt i bunden af ventilationskanaler og andre fremskrivninger fra tag overfladen. Tillad neopren caulk til helbrede natten over. Producenten af caulk kan have yderligere vejledning med hensyn til tørring og hærdning gange.

•Pour gummi tagmateriale tag overfladen, startende fra det fjerneste hjørne af taget og sprede det ud i et jævnt lag med den lange-lodden roller. Følg producentens anvisninger på hvordan tyk at anvende belægningen på taget.

•Work på tværs af tag overfladen, anvende gummi, og sprede det til en glat lag på overfladen af tag, pasning skal fuldt ud dække sømmene og andre områder, hvor overflader af tagsten materialer er gennemtrænges af hjem udstyr. Anvende materialet til den samme tykkelse hele opgave at forhindre svage pletter fra udviklingslande, hvor belægningen kan være tynd.

•Finish anvender gummi til den sidste lille område som du ned fra taget. Tillad gummibelægning tørre fuldt som anbefalet af fabrikanten før intensivering tilbage på taget.

•Applicer en anden frakke hvis fabrikanten anbefaler det. Sikre, at den første pels tørrer 24 timer før du anvender det andet lag.

Tips & advarsler

  • Købe høj kvalitet gummimateriale fra en pålidelig tagdækning levering outlet. Undgå at købe materiale fra hjem forbedring centre, der bærer lavere kvalitet typer gummi tagdækning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com