Sådan installeres nødgeneratorer 101

December 12

Sådan installeres nødgeneratorer 101

Bærbare generatorer levere nødvendige strøm under en strømafbrydelse. De er økonomisk i forhold til mere komplicerede generatorer og fleksibel, så du kan køre magt overalt en forlængerledning kan gå. Generelt, en enkelt tank brændstof vil levere elektricitet i flere timer, men i tilfælde af en længere udfald, skal du have en ekstra brændstof levering stående af.

Instruktioner

•Decide hvor meget strøm du vil bruge og vælger en generator, der opfylder disse behov. Bærbare generatorer er beregnet til nødstilfælde, så de generelt ikke vil give nok elektricitet til at forsyne hele dit hus. Afgøre, hvilke systemer er vigtigst og bruge generatoren til magten dem.

•Pour brændstof i den generator tank. Aldrig fylde tanken helt, som det har brug for plads på toppen til at udvide. Forlade omkring 1 1/2 tomme plads i tanken, eller hvad er anbefalet af producenten.

• Luk alle vinduer og døre i nærheden af generator og holde linjen udstødning peger væk fra huset. Aldrig drive en generator indendørs, i en vedlagte garage, eller i nærheden af luftkanaler indtag. Generatorer producerer kulilte, som er lugtfri og giftige.

•Strøm dit hjem, enten ved at sætte forlængerledninger direkte i generatoren, eller ved hjælp af en heavy-duty kabel, der sluttes til et specialiseret stik monteret på ydersiden af huset. For den anden mulighed, vil dit hjem skal være udstyret med en overførsel skifte sluttet til panelet elektriske service. Hvis dit hjem ikke har en overførsel skifte, skal et installeres af en autoriseret elektriker.

•Start generator af flipping tændingen på, flytte chokerhåndtaget til "fuld choker" og derefter trække i ledningen til at starte. Køre din generator en gang eller to gange om året, for at sikre er det i god stand, når du har brug for det.

Tips & advarsler

  • En overførsel skifte er en sikrere løsning når du bruger en generator som det forhindrer magt fra back-fodring i elnettet, hvor det kunne såre folk, der arbejder på linjerne.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com