Sådan installeres nominelle krydsfiner

May 30

Nominelle krydsfiner refererer til størrelsen af krydsfiner. Krydsfiner bruges til forskellige applikationer, herunder undergulvet og kappematerialer på et tag. Det er også bruges til udendørs projekter som opbygning af et skur. Nominel måling af krydsfiner er ikke dens faktiske størrelse. For eksempel, hvis den nominelle størrelse af et stykke krydsfiner er 3/4 tommer, måler det faktisk 23/32 tommer. Installere nominelle krydsfiner er ikke anderledes end installation af andre typer af krydsfiner og det tager kun et par værktøjer.

Instruktioner

•Measure længden og bredden af det område, hvor du vil installere krydsfiner med en tape måle og registrere måling. Multiplicer de to sammen for at få den samlede firkantede optagelser af området. Et ark af krydsfiner er 4 af 8 fod eller 32 kvadratfod. Opdele antallet af 32 at få antallet af ark behov for installation.

•Measure tykkelse af overfladen nedenunder, og afgøre hvad størrelsen, skruerne vil være nødvendig. Skruen skal gå ind i overfladen nedenunder mindst halvvejs uden kommer ud i bunden og stikker ud. Faktor i tykkelsen af krydsfiner også.

•Line op det første ark af nominelle krydsfiner på overfladen og butt det op mod væggen eller kant. Vedhæfte en skrue til en boremaskine og trykke på skrue fast mod krydsfiner begyndelsen i ethvert hjørne. Skru den på plads med en boremaskine, indtil hovedet af skruen er flugter med krydsfiner.

•Flyt rundt i krydsfiner og Indsæt en skrue hver 8 inches i hele det hele stykke indtil det er sikkert på plads på overfladen nedenunder. Line det andet stykke op til først og efterlade et tomrum i 1/8 tomme til at give mulighed for udvidelse af krydsfiner og fjerne vridning når bestyrelsen svulmer.

•Installer det andet stykke ligesom først blev installeret og fortsætte rundt i lokalet på samme måde, indtil alle krydsfiner er installeret i den rigtige placering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com