Sådan installeres og Sand trægulve

January 5

Trægulve er smukt og holdbart, når er installeret korrekt. De kan fremhæve dine møbler, afhente farver i illustrationer eller endda give nogle reflekterende lys i et rum, hvor naturligt lys bounces off sin glans. Nøglen til installation af et trægulv og slibning det korrekt er i subflooring. Et niveau og isolerede subflooring giver en stabil base, som du installerer din hårdttræ gulv. Det forhindrer træet i buckling og kan minimere gulvet knirkende.

Instruktioner

•Opbevar den hårdttræ Gulvbelægning i dit hus for syv til ti dage så at det acclimates for fugt i dit hus. Bestemme placeringen af gulv bjælker ved at undersøge gulvet underkonstruktionen og beslutte, om at lægge plankerne vinkelret på eller parallelt med strøer. En vinkelret layout giver som regel et mere stabilt gulv.

•Anvend en plan til at bestemme jævnhed af undergulvet. Fastsætte plader af krydsfiner subflooring, hvis gulvet er ujævnt, og fastgør dem med en sømpistol. Afmåle længder af 15 lb. asfalt følte med et målebånd og klippe det i sektioner til søm til krydsfiner subflooring med en sømpistol.

•Measure værelse med et målebånd til at finde sin center og snap to krydsende kridtstreger på center til at fungere som guider at holde gulve lige mens udstikker det. Opsætning af planker, svimlende enderne, således at ingen er mindre end 6 inches fra hinanden. Arbejde i små sektioner, sømning ned planking med en sømpistol, som du går. Brug plan for at sikre, at plankerne plumb til hinanden.

•Brug et puslespil at trimme nævn, der vil gå omkring HVAC ventilationskanaler, døråbninger og væg bump outs. Installere nogen sokler og sko lister ved at trimme dem med en stiksav og sømning dem på plads med en sømpistol. Installere overgangsbestemmelser gulve som træ sparkeplader mellem værelser til forhindrer et ujævnt gulv overgang.

•Læg et gulv slibemaskine med en afslibning pad, stramning det ned til at holde det på sander. Start med en fint grus slibning pad for at minimere fejl. Tænd sander og sand på gulvet i cirkulær, uret slagtilfælde, altid at holde gulvet sander flytter. Lad ikke sander sidde på plads, når du tænder den, som det kan slibe for langt ude i skoven, forlader divots og cirkulær slibning mærker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com