Sådan installeres Onyx fliser i badeværelse

December 11

Onyx er en gennemskinnelig, eksotiske sten, der har en masse appel blandt boligejere, der nyde unikt design. Onyx er et metamorfisk sten, som marmor, men meget mere skrøbelig og delikat.Onyx fliser er ofte forstærket med en glasfiber mesh på bagsiden til at hjælpe med at holde dem intakt; forlade denne mesh på plads, når du installerer for at hjælpe med at give din installation yderligere styrke. Onyx fliser er installeret på samme måde både andre Natursten fliser og glas på grund af dets gennemsigtige karakter. Passe på hvert trin af onyx anlæg til sikre det resultat du ønsker.

Instruktioner

•Lay, onyx fliser enten direkte på området at være flise, såsom et gulv, eller i et område med samme størrelse og form til området at være flise, såsom en væg. Balance installationen ved at starte med en fuld flise i midten og bevæger sig udad at sætte skære fliser i hjørnerne eller kanterne af installationen. Bland onyx fliser fra flere kasser på én gang at sikre en tiltalende variation af farve.

•Klippe onyx på en flise, våd så passer til kanterne af installationen. Tage din tid tilskæring Lad saven slibe gennem onyx uden at tvinge det til at undgå chips.

•Spread et lag af hvid tynd sæt der er blevet ændret med latex på området at være flise. Inspicere onyx stykker, før du lægger hver enkelt; nogle fliser er ekstremt gennemsigtigt, at undgå at se de murske varemærker gennem flisen, spredes et tyndt lag af tynde sæt direkte på bagsiden af onyx. Tryk på hver flise fast og jævnt i tynd sæt i rækkefølgen du bestemt tidligere.

•Tillad den tynde sat til tørre i op til 48 timer før forsegling og fugning onyx. Bruge en imprægnering marmor sealer, og male onyx for at beskytte det fra injektionsmørtel pletter. Lad sealer sidde uforstyrret i 10 minutter og polere det væk i en cirkulær bevægelse ved hjælp af en blød, fnugfri klud.

•Spread unsanded fuger på onyx fliserne med en blød gummi fuger float. Skrab injektionsmørtel over fliserne ved hjælp af kanten af float, og tryk på fuger mellem dem ved hjælp af flat af float. Vent 10 minutter og rengøre overfladen af onyx med en let fugtig svamp til at fjerne den overskydende fugemasse fra installationen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com