Sådan installeres opvaskemaskine Side montering Kit nummer 8212560

March 11

Installatører bruge en montering klip til at sikre opvaskemaskine til køkkenbordet. Men, hvis du har en granit eller sten bordplade, kan du finde, at opvaskemaskinen ikke er sikker, fordi skruerne ikke kan gå ind i bunden af køkkenbordet. Ejerne af nogle Whirlpool modeller skal installere en opvaskemaskine side montering kit antallet 8212560 at holde enheden fra deponering frem når døren er åben. Denne side monteringssæt gør det muligt at sikre opvaskemaskine til kabinet rammen.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til Whirlpool opvaskemaskine. Åbn opvaskemaskine døren og lægge et håndklæde i bunden af den lavere skålen rack. Håndklæde hjælper med at forhindre et uheld slippe skruer ind i pumpen filter.

•Grab sider af opvaskemaskinen og træk den ud af kabinettet til at eksponere seks inches af siderne. Dette giver dig adgang til ydersiden af Whirlpool opvaskemaskine uden at frakoble alle linjer.

•Sæt slutningen af side monteringsbeslag med to kroge i stikket på siden af opvaskemaskinen. I parentes vil kun gå i slot en måde. Tryk på beslaget ned, når du indsætter det fuldt i slot at engagere kroge. Gentag for den modsatte side af opvaskemaskinen.

•Skub opvaskemaskine tilbage ind i kabinettet. Indsæt en monteringsskrue gennem hullet på de udsatte ende af monteringsholderen side. Sikre skrue i kabinettet rammen med en stjerneskruetrækker. Gentag for den modsatte side af opvaskemaskinen.

•Tag håndklæde ud af opvaskemaskine, og luk opvaskemaskine døren. Drej afbryder tilbage på magten Whirlpool opvaskemaskine.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com