Sådan installeres opvaskemaskine VVS uden en renovationsafgifter

January 12

Sådan installeres opvaskemaskine VVS uden en renovationsafgifter

Skrald afhændelse og opvaskemaskiner er begge normalt installeret ved siden af din køkkenvask. Afhændelser har specielle indløb på dem, som tillader dem at tage vand fra opvaskemaskinen. Dette giver mulighed for til rådighed til at hjælpe med at nedbryde fødevarer snavs vaskes ud af opvaskemaskinen, før den træder ind i kloaksystemet, hjælpe med at skære ned på træsko. Det er dog muligt også at installere opvaskemaskine VVS uden en renovationsafgifter.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til huset eller lejligheden hvor du vil installere en opvaskemaskine. Dette gøres på hovedventilen for vandforsyning, som er normalt placeret i en nytte boks i plænen i et hus, eller på siden af bygningen, i en lejlighed eller ejerlejlighed.

•Drej off strøm til opvaskemaskine, enten ved at frakoble det eller slukke opvaskemaskine kredsløb på de vigtigste panel.

•Tag panelet tå og kick fra forsiden af opvaskemaskinen, hvis installeret. Disse er de paneler, placeret lige under døren og ud for sal. De er normalt holdes på plads af Phillips skruer på siderne af panelet. Panelet kick lige under døren, kan have skruer placeret på toppen. Hvis du vil fjerne disse, opvaskemaskine-skuffen åbnes.

•Installer endestykket med en opvaskemaskine indløb, hvis man ikke allerede er installeret. Endestykket er det lige stykke rør lige under afløbet i vasken. En lille brystvorten på siden kan du tilslutte en opvaskemaskine drain slangen. Hvis du vil installere, skal du placere en spand nedenunder p-fælden på undersiden af afløbet. Skru koblingerne og trække p-fælde ud af sted. Tømme den ned i spanden. Skru jamb møtrikken på toppen af tailpiece med en tang. Trække møtrikken og enhver skiver under off halen-stykke. Skru endestykket ved at dreje mod uret. Installere en opvaskemaskine endestykket af threading ind i afløbet over uret. Erstatte skiver i gummi og jamb møtrik. Spænd jamb møtrikken med uret. Slip p-fælden tilbage på plads mellem opvaskemaskinen tailpiece og kloak indløb. Spænd koblingerne.

•Locate med varmt vand leverer ventil på undersiden af vasken nærmeste hvor du vil installere en opvaskemaskine. Læg et håndklæde på jorden nedenunder levering. Skru levering hose for vasken ovenfor ved at dreje vandforsyningen kobling mod uret. Fjerne vandforsyning ventil ved at dreje den forsamling med en stor justerbar eller blikkenslager skruenøgle. Ren off tråde med et stykke af ståluld. Anvend rør gevind sammensatte til tråde på røret. Skrue en dobbelt vandforsyning ventil på røret og stramme.

•Sno tråde på dual forsyningen ventil med blikkenslager er tape. Reconnect slange forsamling til køkkenvask over til en af forretninger. Tilslut koblingen fra slutningen af opvaskemaskine levering hose til anden enden.

•Køre den anden enden af vandtilførselsslangen til opvaskemaskinen. Wrap begge ender af en albueleddet med blikkenslagere tape. Tråd albueleddet på plads på forsiden eller på siden af opvaskemaskinen. Tilslut anden enden af opvaskemaskine levering hose.

•Køre den opvaskemaskinen afløb linje til indløb på endestykket. Trim off i slutningen af opvaskemaskine slangen til en passende størrelse for tailpiece. De fleste opvaskemaskine slanger vil have markeringer på ydersiden af slangen til at hjælpe dig med dette. Sikkert på plads med spændebånd og skruetrækker.

•Køre den opvaskemaskine på en kort belastning. Se begge vand tilslutning og afløb slange for utætheder. Stramme klemmer eller koblinger, hvis nødvendigt. Erstatte opvaskemaskine kick paneler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com