Sådan installeres orkanen paneler på karnapper

November 20

Sådan installeres orkanen paneler på karnapper

Orkanen paneler er et beklageligt faktum i livet for dem, der bor i områder plaget af tropiske storme. Disse nødsituation vindue dækker er ofte købt for en legendariske regnvejrsdag, og derefter installeres i sidste øjeblik i høj-stress situationer. Gør de grundlæggende installation af din orkanen paneler på forhånd giver mulighed for hurtig og nem fastgørelse af panelerne når en nødsituation tilgange. Den mest ligefremme udlæg i panelerne orkanen indebærer blot at bruge plastik ankre og galvaniseret træskruer. Plast ankre vil være tilbage i året rundt, og skal være malet for at matche ydre af hjemmet.

Instruktioner

•Hold orkanen panel op til vinduerne ud til bugten, således at det når den udvendige væg på alle fire sider. Vælg en orkan panel, der er stor nok, at det kan bøje udad lidt hvis det er nødvendigt til dækning af windows, der rager fra huset.

•Hav en assistent hold panelet i sted og markerer placeringen af skrue-hul vedhæftede filer på væggen på top, bund og begge sider af panelet orkan. Fjerne panelet orkan og bruge en boremaskine til at gøre 2-inch huller i hver af markeringerne.

•Squeeze en perle af caulking ind på en 2-tomme plastik anker og sætte det i hver af hullerne. Bruge en hammer til at banke det ind i væggen, så at det er lunt men stadig stikker ud bare lidt fra overfladen af muren, for at beskytte vand fra at komme ind i hullet. Aftørre eventuelle overskydende caulking.

•Kom en 2-tommer galvaniseret træ skrue gennem et galvaniseret skive og derefter ind i plastik anker. Spænd skruen halvvejs og Gentag derefter for at installere alle skruerne omkring panelet orkan. Foretage justeringer nødvendigt at afstanden til at tillade alle skruer skal installeres halvvejs. Stram skruerne hele vejen og sørg for der er ingen problemer med installationen eller huller i panelet. Tilpas installationen yderligere, hvis nødvendigt, ved hjælp af skum tape og duct tape på panelet til at blokere op eventuelle huller.

•Tag orkanen paneler og male hver plastik anker med udvendige hus maling. Gøre det muligt malingen til at tørre i to timer og anvende en anden frakke. Fortsætte indtil den tørrede farve matcher.

Tips & advarsler

  • Undgå skader ydervæg af huset ved at placere en træ blok over plastik anker og slående blokken snarere end anker sig selv. Gentag indtil ankeret stikker ud bare lidt fra væggen og blokken er næsten flush til væggen.
  • Pas på ikke at ramme den ydervæg med hammeren, når du vedhæfter plast ankre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com