Sådan installeres Owens Corning Caps

October 5

Owens Corning caps refererer til ridge cap helvedesild. Disse helvedesild er installeret på toppen af taget af et hus efter alle af helvedesild er blevet installeret. Cap helvedesild give taget et færdigt look. Cap helvedesild er lavet til at matche den nøjagtige samme farve som den regelmæssige helvedesild på taget. De installere ligeledes til regelmæssig helvedesild og dække det samme areal.

Instruktioner

•Køre den en tape måle fra den ene ende af taget til den anden langs højderyggen øverst og måle bredden på taget hvor du vil installere Owens Corning caps. Et bundt af cap helvedesild vil dække omkring 33 kvadratfod.

•Lay den første cap rullesten, begynder i hver ende af taget med tættest på kanten af taget. Overlap det så halvdelen af fælles landbrugspolitik er på den ene side af taget og halvdelen af fælles landbrugspolitik er på den anden. Hammer cap rullesten i sted med tagdækning negle. Indsæt to tagdækning søm i hver side af fælles landbrugspolitik.

•Line den anden cap rullesten op ved siden af først og overlapper det så kun 8 inches af den tidligere fælles landbrugspolitik shingle er synlige. Hammer det sted ligesom den første cap rullesten var installeret og fortsætte ned i toppen af taget på samme måde, indtil du når til slutningen.

•Measure og mark den sidste cap rullesten tag med en markør. Score langs linjen markeret med en hobbykniv til at skære det sidste stykke til størrelse, hvis det er nødvendigt. Line op det sidste stykke ligesom alle de foregående stykker og installere det på samme måde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com