Sådan installeres parenteser for en UNDERBORDS opvaskemaskine

May 20

Opvaskemaskine parenteser er formet som et "L" med den ene side, der lægger til toppen af opvaskemaskinen og en anden kant, der lægger til bunden af bordplade. Disse beslag er sikret med skruer, der holder apparatet fast på plads. Beslagene forhindre det vælter og forårsager skade og de fjerne bevægelse, som forårsager overdreven støj. De monteringsbeslag kræver kun grundlæggende værktøjer og er den hurtigste del af installationsprocessen.

Instruktioner

•Tilslut alle de elektriske ledninger og VVS linjer til opvaskemaskinen som anvist af producentens installationsvejledning.

•Locate "L"-formet metal beslagene, leveres med opvaskemaskinen og vedhæfte dem til toppen af apparatet ved hjælp af producentens anvisninger. I almindelighed, er der to sæt af huller på øverst venstre og øverste højre side af opvaskemaskinen, at beslagene sidde over. Indsætte skruer gennem de kantede parenteser i hvert hul, indtil de føler sig sikker.

•Skub opvaskemaskine i hullet forsigtigt at skubbe den tilbage indtil forreste er flugter med forsiden af køkkenbordet. Find monteringsbeslag oven på apparatet og sørg for, at skruehullerne er helt under disken.

•Sæt et niveau langs den øverste kant af opvaskemaskinen til at sikre, at det er niveau. Hvis det ikke er plan, ser på bunden forsiden af opvaskemaskinen til at finde en af de metal fødder. Drej foden til venstre eller højre ved hjælp af tænger til at hæve eller sænke det indtil apparatet er niveau. Du skal muligvis fjerne en bunden kick plade for at få adgang til fødderne.

•Kneel eller sidde på gulvet foran opvaskemaskinen, så du kan se undersiden af tælleren. Indsætte en træ skrue op gennem en af beslaget huller og sikre det med en skruetrækker. Installere ekstra skruer i hver af de resterende beslaget huller på samme måde.

•Sæt hænderne på hver side af opvaskemaskinen og ryst den forsigtigt. Hvis den bevæger sig, er skruerne ikke stramme nok.

Tips & advarsler

  • Denne installationsproces gælder selv for sten bordplader, da de har en base nedenunder dem krydsfiner.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com