Sådan installeres Pebble glas Pebble Tile Backsplash

November 15

Sådan installeres Pebble glas Pebble Tile Backsplash

Glas sten fliser er lavet af højpoleret river klipper overholdt en mesh baggrund, med sikringsanlæg sider. Fliserne måler typisk 12 inches square. Installere glas sten fliser som en backsplash er en forholdsvis simpel proces. Du kan oprette en smuk backsplash, som tilføjer farve og varme til dit køkken eller badeværelse med naturlige sten fliser.

Instruktioner

•Find glas sten fliser og nødvendig installation materialer på din lokale hjem forbedring butik eller online forhandlere. Købe fast-tørring thinset for lodret installation.

•Lay, glas sten fliser hvor du planlægger at installere dem. Farvevariationer er almindelige i natursten, så du skal vælge fliser med lignende skygge at være side om side på din backsplash.

•Begin på hjørnet eller kanten af din backsplash, Påfør et tyndt lag af thinset til et lille afsnit af muren, ikke mere end 2 fødder af 2 fødder, eller kun store nok til at place to fliser på gangen. Skrabe toppen af thinset med din murske til at oprette en greb for glas pebble tile hakket kant.

•Tryk på en flise ind i thinset forsigtigt, således at bagsiden af hver sten er rørende mørtel, men nedsænket ikke i det. Du kan let tryk småsten med en gummihammer eller anvende let tryk med fingerspidserne. Trådnet bør forsvinde ind i thinset, men hvis du har en lille smule viser, bruge en plastic kniv til at trykke det i mørtel. Læg næste flise tæt på den første, bruger de sikringsanlæg sider til at oprette en sømløs mønster. Fortsætte med at anvende fliserne, før du har gennemført din backsplash. Tillade thinset at tørre.

•Seal fliser for beskyttelse med flise sealer. Du kan også vælge at øge glans eller farve af småsten med flere tilgængelige produkter. Lad fugemasse og andre applikationer, der er tør efter fabrikantens anvisninger.

•Applicer injektionsmørtel til sprækker mellem småsten på backsplash. En injektionsmørtel float vil arbejde, men du kan finde det nemmere at bruge dine hænder, som småsten variere i højde og figur. Fjern eventuelle overskydende injektionsmørtel fra glas sten fliser med varmt vand og en svamp, før injektionsmørtel tørrer.

•Applicer cementmørtel sealer og en anden frakke af flise sealer.

Tips & advarsler

  • Sten fliser med mindre sten ser bedst som en backsplash.
  • Bære beskyttelseshandsker, hvis du anvender injektionsmørtel med dine hænder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com