Sådan installeres Pella halvcirkel Windows

August 1

Sådan installeres Pella halvcirkel Windows

Pella halvcirkel windows kan være smukke tilføjelser til ethvert hjem, at skabe et look, der sætter huset ud over dem, der bruger traditionelle rektangulære vinduer bare. Installere vinduet halv cirkel indebærer meget den samme installation proces som installationen af disse traditionelle vinduer. Den primære forskel er at en buet åbning i væggen skal holde vinduet på plads. Hvis der er ingen buet åbning, skal du oprette din egen baseret på den valgte vinduet dimensioner. Hvis en åbning er på plads, skal du bruge vinduesåbning størrelse til at bestemme det vindue, som du kan installere i stedet.

Instruktioner

Indramning åbningen

•Measure højden og bredden af vinduet med målebånd til at bestemme åbningen størrelse nødvendig for at oprette din ru åbning. Vælg en rektangulære vindue åbning i muren indramning for vinduesplacering.

•Opret en skabelon i vinduet ved at placere vinduet op på et stykke pap og derefter spore dens disposition på pap med en blyant. Skære skabelon langs linjen røbestof med en hobbykniv.

•Sæt skabelon til bygning beklædningen med et stykke blinkende tape, med toppen af vinduet modregnes i hovedet på tværs af de indrammede vinduesåbning. Bruge en tømrer niveau til at sikre base af skabelonen er niveau, så din ramme vil være niveau samt. Markere figuren af skabelonen på beklædningen til indramning.

•Drill 1/2-inch hul igennem beklædningen, rørende den udvendige kant af den vektoriserede linje. Skære skabelon langs den udvendige kant af vektoriserede linjen med en bajonetsav. Ved hjælp af den udvendige kant bør give dig med ca 1/4 tomme af overskydende plads omkring vinduet.

•Sæt en 2 x 4 tommer planke diagonalt langs kanten af åbningen, kører fra side væg stud til headeren i en 45 graders vinkel. Markere linjen i sidehovedet og stud på planke til at skære de nødvendige vinkel passer planke mellem de to stykker. Skære planken ud med en rundsav med en 45 grader skrå snit i hver ende, og så søm på plads kører sideløbende med åbningen i beklædningen diagonalt mellem sidehovedet og mur stud på vinduesåbnings side.

Installation af vinduet

•Measure vinduesåbning i din væg med et målebånd til at bestemme de maksimale dimensioner muligt for dit vindue, hvis et pre-cut halv-vinduesåbning er allerede på plads. Subtrahere 1/2 tommer fra at efterlade et tomrum omkring vinduet til nivellering det inden for uslebne åbning højde og bredde målinger. Køb dit vindue ved hjælp af de korrigerede målinger.

•Klippe vand-resistive barrieren dækker åbningen, hvis det ikke allerede blevet skåret, bruge en hobbykniv. Skær barrieren på tværs af toppen af den åbning, efter linjen i kurven for vinduet. Gøre en anden skåret horisontalt over bunden af åbningen. Gøre to ekstra lodret snit starter 6 inches over toppen af åbningen, og 6 inches til de åbne sider, stoppe 6 inches over bunden af åbningen. Vinkel siden skærer indad mod bunden af åbningen på en 45-graders vinkel til at opfylde de buede hjørner af den første snit på tværs af den åbne top. Fold den nederste flap over i vindueskarmen og derefter fastgøre den til den indvendige væg med blinkende tape. Løft den øverste flap og tape til ydersiden af væggen over vinduet åbner med.

•Klippe en stribe blinkende bånd, således at det er 12 inches længere end i vindueskarmen. Placere den blinkende bånd langs den ydre kant af i vindueskarmen, så en 1-tommer fane overhands kanten, og enderne af båndet stige langs siderne af åbningen 6 inches. Du bliver nødt til at skære tommer lange hak på hjørnerne med en hobbykniv hvor bunden af karmen møder vindueskarm sider at få inddækningen til at passe flugter med overfladen. Skære 1/2 tommer fra hjørnet, både i vindueskarm side af båndet og på den side af båndet, som stiger op vinduet åbning kanter. Fold den blinkende LUN ind i hjørnerne af vinduet åbning. Tryk på det blinkende tape til åbningen fast over vand-resistive barrieren.

•Klippe en anden længde af blinkende tape og placere det langs indvendigt kant af i vindueskarmen, så de flugter med kanten og overlapper det første stykke af blinkende tape mindst en tomme.

•Indstil 1-tommer-dækkende, 1/4-inch-thick træ shims til vindueskarmen, 1/2 tommer fra hver side af åbningen. Skære shims med en rundsav til at matche dybden af karmen. Angive en tømrer niveau på shims for at sikre, at de er ensartede. Tilføje tyndere shims oven på først for ekstra højde, hvis karmen ikke er plan. Hvis du bruger en halv-vindue lavet af to eller flere stykker, skal du angive en shim på tværs i vindueskarmen på nogen punkter hvor de flere stykker mødes.

•Indstil den rude indramme i den forberedte åbning på toppen af shims fra den udvendige side af åbningen så jamb fin kører rundt om vinduet er flugter med åbningen kanter. Centrer vindue i den ru åbning ved at måle afstanden mellem hver side af rammen og væg overflade. Vinduet er centreret, når alle målingerne er selv. Hammer en tagdækning søm gennem jamb fin på den første hul langs toppen af fin siderne til at holde vinduet konstant. Plumb vinduet ved at indstille en tømrer niveau lodret mod forsiden af vinduet og vippe vindue på plads, indtil det er lodret plan.

•Drill monteringshullerne gennem vinduesrammen og ind i den indrammede ru åbning på den indvendige side af vinduet med en boremaskine, der indeholder en 13/64-tommer bore bit. Placer monteringshullerne 6 inches fra vinduet hjørner, derefter 10 inches på center fra hjørnet huller i hele kanten af vinduet. Bore de pilot huller 1 1/2 inches dyb.

•Drill en 1/8-inch hul 1 1/2 inches dyb gennem perimeter jamb fin i åbningen rammen hver 12 inches. Hammer 2-tommer galvaniseret tagdækning søm gennem huller der holder vinduet på plads.

•Applicer 1 1/2-lange stykker af blinkende tape til hjørner af vindueskarmen over jamb fin på den udvendige side af vinduet. Placer den første strimmel af båndet langs bunden af finner, og angiv derefter det andet stykke tape langs siden af fin, overlappende først. Sætte tape, så det folder over kanten af karmen på rammen af vinduet ved 1/2 tommer.

•Klippe to strimler mere af blinkende tape til højden af vinduet plus 5 inches. Placer båndet over jamb fin langs de udvendige sider af vinduet, overlappende rammen 1/2 tommer, og anbragt således, at enderne er 2 inches frem og 3 inches under rammen.

•Dæk toppen af vinduet jamb fin eksteriør med blinkende tape, ved hjælp af flere stykker til at dække den buede kant. Arbejde fra siderne af fin indad, overlappende den forudgående stykke tape med hver ny brik. Sted et andet lag af bånd på tværs af toppen af den første, overlappende først med 1 tomme og modregning alle sømme at forhindre oprettelse af kanaler til vandflow.

•Laveste den udvendige stykke af vand-resistive barriere tilbage over toppen af vinduet. Placer blinkende bånd langs 45-graders vinklet snit fra hjørnet, og derefter langs side snittet, overlappende hjørnet stykke af en tomme.

•Indstil yderligere shims langs bunden og siderne af vinduet på hver af pilot hul lokationerne. Drive korrosionsbestandigt No. 10 x 3 1/2 tommer træ skruer gennem pilot hullerne og ind i rammen omkring vinduesåbning. Brug ikke shims langs toppen af vinduet åbning, som du har brug at forlade rummet for header bevægelse.

•Seal vinduet fra kraterets ved hjælp af isolerende skum fugemasse. Placer dysen af fugemasse flasken ind i hullet mellem vinduet og muren, indtil det er 1 tomme fra den udvendige kant. Spray en perle af skum langs spaltefyldende plads til inden for 1 tommer i den indvendige rude overflade at give mulighed for udvidelse af skum.

•Seal ydersiden af vinduet ved at angive en stribe af skum backer stang ind i hullet omkring vinduet 1/4 tommer under vinduet åbning overfladen. Fyld den sidste 1/4 tomme plads med en udvendig-grade fugemasse.

Tips & advarsler

  • Du skal bruge 1 1/2 inches af massivt træ blokering inden for uslebne åbning for at installere vinduet. Hvis der er ingen træramme allerede på plads, så skar 2 x træ planker den samme dybde som dit vindue og tillægger uslebne åbning for at skabe rammen før måling for vinduesstørrelse plankerne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com