Sådan installeres Pergo gulv for begyndere

October 17

Sådan installeres Pergo gulv for begyndere

Pergo, eller laminatgulve, er blevet populær i de seneste år, og installere det er et projekt, der kan gøres ved en nybegynder. Men som med alle opførelse eller hjem remodeling opgaver, omhyggelig, eftertænksom arbejde vil give de mest tilfredsstillende resultater.

Instruktioner

•Consider projektet. Din slutresultatet er et værelse mellemstore flydende gulv. Det kaldes flydende fordi det ikke er naglet eller Limes ned, men udvider og kontrakter med de skiftende temperaturer i dit hjem. Du skal være 1/4-inch mellemrum mellem gulv og vægge på alle sider til at rumme disse ændringer. Hvis du ikke forlader dette tilskud, vil dit gulv bule og spænde.

•Measure området du vil dække. Har en ven hjælpe, og sørg for du måle to gange for at undgå fejl. Formere længde gange bredde for at få de firkantede optagelser.

•Vælg den laminatgulve. Antallet af kasser skal du afhænger af, på hvilken etage type du ønsker. En kasse med Pergo gulv kan dække fra 16 til 20 kvadrat fødder, afhængig af mønsteret. Hvis du dækker 500 kvadratfod, skal du 26 til 32 kasser. På $40-$50 pr kasse, ønsker du ikke at købe mere end du har brug for

•Forbered rummet. Flyt alle møbler og sørg for sub gulvet er god: rense, plan, uden at rådne. (Hvis ikke, skal du gøre noget arbejde uden for rammerne af denne artikel, før du lægger dine gulvet.) Nogle laminater kommer med en pad og underlag allerede knyttet. Andre kræver du at fastsætte et ark af underlag. Nogle folk springe dette trin og går i stå med særdeles høj gulve. Størrelse underlag skal du er den samme som gulvbelægning.

•Decide hvilken retning du vil kornet af dit gulv til at køre. Fastsætte et par stykker langs den ene væg, så Læg et par tilstødende mur ned for at se, hvilke du bedst kan lide. Når du har besluttet, start i det ene hjørne af rummet og sætte afstandsstykker mellem brættet og væggen, en spacer på den korte ende og to eller tre på det længere. Få fat i et andet bord. Lagt den tunge ende af dette board i groove slutningen af bestyrelsen du fastsat og omhyggeligt Fastgør det på plads ved at trykke ned på det bord, du indsætter. Når de to bestyrelser er fladt på gulvet, kan du se et lille hul. Indstille slagklodsen mod groove slutningen af bestyrelsen og tap tap tap, indtil hullet er væk. Kontroller, at du ikke forsøger at trykke i mod en tunge. Tilføje alle dine boards på denne måde. Medmindre du er heldig, vil din sidste bord være alt for længe. Måle afstanden mellem bestyrelsen liggende på gulvet og plads på væggen, eller hvor du ønsker dit gulv til ende. Skær med din rundsav og fastgøres i bestyrelsen. For det lille hul, der er tilbage, skal du bruge værktøjslinjen trækker. Sætte kanten af trækker baren på savet længden af den sidste bord og lægge langt bar en del oven på bestyrelsen selv. Du vil opdage en lille tab af metal stikker op. Tap-tap-tap på dette med hammer eller hammer til at trække brættet fuldt på plads. Din første lag er gjort.

•Finsh lag. Space plankerne måde mursten er lagt, med et overlap mellem sømme. At gøre dette, afbrød omkring en tredjedel af begyndelsen planke og fastgøres de resterende to tredjedele op på den første planke, du angiver. Sørg for at placere en spacer for enden af planken og bruge pull bar eller slagklodsen for at sikre den første planke er inden for 1/4-inch af væggen. Tilføje yderligere plankerne for denne række, første snapper langsiderne sammen og derefter trykke på enderne for at gøre en stram pasform. Når du når til slutningen af denne række, kan du igen nødt til at måle et snit en planke til at passe den resterende plads. Glem ikke at give mulighed for 1/4 tomme hul.

•Lay dør marmelade område. Hvis døren har træværk omkring døren marmelade, lå et stykke af gulve mod døren marmelade og så ned i bunden af døren marmelade, så du har lige nok plads til at glide gulve under det.

•Når du har nået din sidste lag, kan det være nødvendigt at skære hver planke, så det kan være knækkede på plads og forlader 1/4-inch mellemrum mellem gulvbelægning og væg. Som altid måle omhyggeligt før du skærer for at mindske risikoen for fejl.

•Når dit gulv er lagt, fjerne alle afstandsklodser. Undladelse af at gøre det kunne forårsage ordet for at spænde eller bule. Beslutte på sokler og om du vil have en fjerdedel-runde trim. Sørg for, når du tilføjer sokler og kvart-runder ikke at blande sig med 1/4-inch hul mellem gulvbelægning og væg. Baseboards kan dække hul, men ikke fjerne den. Sørg for baseboard negle gå ind i væggen og ikke gulvbelægning.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at du foranstaltning to gange eller tre gange for at sikre nøjagtige målinger. Bære beskyttelsesbriller, når du bruger power equipmentRead og følg alle producentens anvisninger for de bedste resultater.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com