Sådan installeres Pergo gulv planker

October 5

Sådan installeres Pergo gulv planker

Den svenske Pergo virksomhed fremstiller en ekspansiv linje af billige laminatgulve planker, kendt som "flydende gulve." Disse planker,-som kræver ingen søm eller lim til montering – tjene som nem at installere alternativ til traditionelle trægulve, vinyl, tæppe eller keramiske fliser. Pergo tilbyder omkring et dusin slags plankegulv gulve, så Læs installationsinstruktioner inkluderet med produktet, og følg dem omhyggeligt for at sikre en vellykket installation.

Instruktioner

Forberedelse

•Sæt kasser med Pergo i det rum, hvor de skal installeres. Tillad bokse til at sidde i mindst 48 timer. Dette acclimates Pergo klima med værelset, skære ned på udvidelse eller sammentrækning.

•Tag et kvartal runde molding, tæppe, pude eller eksisterende trægulve planker fra overfladen som du planlægger at installere Pergo.

•Rengør undergulvet grundigt med en kost, støvsuger og moppe. Give ordet til at tørre helt.

•Klippe nogen dør tarme i rummet, således at der er en 1/4-inch hul mellem huset og gulv. Dette giver Pergo planker plads til at udvide som klimaet varierer.

•Lay strimler af 6-millimeter, ikke-genanvendt harpiks polyethylenfilm over gulvet hvis installerer Pergo på et beton underlag. Dette fungerer som en dampspærre. Trim filmen med en saks, hvis nødvendigt.

•Measure kanten af rummet med et målebånd. Bestemme, hvor mange Pergo planker skal du installere.

•Installer en T-molding i bredden af værelse hvis rummet er større end 66 fod i længde eller bredde. Lå T-molding hen over midten af rummet, klippe det størrelse og søm det til gulvet gennem guide huller. Bruge murværk negle til betongulve.

Installation

•Klippe faner fra de alle de planker, du vil bruge i din første række Pergo.

•Lay første Pergo planken i stueetagen i venstre hjørne tilpasse det parallelt med rummets langt lang væg. Efterlade et 1/4-inch hul mellem planken og væggen for at give ekspansion plads. Låse en række af hele planker sammen, danner en vandret stribe langs væggen. Vedhæfte planterne ved holding trækrem planke i en nedadgående vinkel, indsætte tabbed kanten af planken i den rillede kant af den anden og derefter skubbe for at låse den. Når du har oprettet et hul, som en hel planke ikke kan fylde, klippe en planke størrelse. For udseendes skyld, undgå at bruge planker af mindre end 6 inches lang. Hvis din rummets længde vil efterlade dig med en afstand på mindre end seks inches, start rækken med en halv-planke.

•Start med resten af cut planken ud for din næste række. Hold planken på en nedadgående vinkel og Indsæt tabbed kanten af planken i den rillede kant af planken i første række. Glide bjælken ind i rillen, for at låse det på plads. Gentag denne proces op længden af den første række, låsning plankerne på langs, så skubbe de anden række planker sammen på den korte side indtil de låses sammen. Skære en planke til størrelsen af denne række kløft, som før.

•Gentag proces for hver række i Pergo planker. Skæres plankerne til vandret før du installerer dem hvis du står tilbage med en tynd hul rummets enden. Du kan også planlægge dette ved at overveje dit værelse målinger på forhånd og opsplitning planker til at rumme tynde huller på begge sider af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com