Sådan installeres Pergo gulv uden Moisturbloc

May 27

Sådan installeres Pergo gulv uden Moisturbloc

Pergo gulv kan installeres uden Moisturbloc forudsat Gulvbelægning er ved at blive installeret på en træ undergulv. Moisturbloc er navnet på en vandtæt barriere fremstillet af firmaet Pergo. En vandtæt barriere er kun nødvendige, når du installerer Pergo gulv løbet en konkrete undergulvet fordi betonen kan udleder vand dampe, der kan beskadige gulvet over tid og reducere levetiden for sal.

Instruktioner

•Indstil hvis undergulvet er træ eller beton. Dette kan indebære nysgerrige op et hjørne af den eksisterende gulv Se nedenunder. Pergo gulv kan installeres direkte over eksisterende fliser eller vinyl gulvbelægning, men det er vigtigt at vide hvad undergulvet består af. Vanddamp fra en konkret undergulv kan stadig beskadige Pergo gulv gennem den eksisterende gulv, hvis en vandtæt barriere ikke bruges. Når du har bestemt, at undergulvet ikke er konkrete, kan installation uden Moisturbloc fortsætte.

•Rengør gulvet grundigt for at fjerne snavs eller snavs, og lad det tørre helt inden du begynder installationen.

•Indstil den første bestyrelse i det ene hjørne af rummet ca 1/4-inch fra hver væg. Denne plads er vigtigt at give mulighed for udvidelse af bestyrelser, som kan opstå på grund af fugtighed. Angive det næste bord fast på plads mod det første bord så de passer sammen stramt. Fortsætte med at line op gulvbelægningen, indtil du har afsluttet den første række. En geringssav vil være nødvendigt at skære den sidste bord i rækken, så det passer.

•Start den anden række på siden af det rum, hvor den første række endte. Dette vil tillade dig at forskyde leddene i plankerne nemt. Skubbe hver planke fast mod planker du allerede har installeret, og fortsætte med at installere én række ad gangen, skærebrætter som nødvendigt, indtil hele gulvet er blevet dækket.

•Installer dekorative base trim at skjule 1/4-tommer tommer kløften mellem Pergo gulv og vægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com