Sådan installeres Pergo gulve Over beton

May 21

Sådan installeres Pergo gulve Over beton

For dem der elsker udseendet af hårdttræ, men ikke har råd til den høje pris, er Pergo gulv et billigere alternativ. Pergo er en svensk virksomhed, der var en af de første til at producere laminatgulve. På grund af dette, laminat gulve er ofte kaldet "Pergo,", selvom der er mange andre producenter af dette materiale nu. Laminat består af træ planker beklædt med papir topping. Papiret er udskrevet til at ligne ægte træ korn og farve. Selv fra tæt op, det er svært at sige, at dette materiale ikke er ægte træ. Fordi det er et flydende gulv system, er hvilket betyder, at det ikke er fastgjort til underlaget, det hurtigt og nemt at installere, gør det det perfekte projekt til nybegyndere installer.

Instruktioner

Retninger

•Brug et målebånd til at bestemme længden og bredden af rummet. Bruge disse tal til at beregne firkantede optagelser. Når køber materiale, tilføjer omkring 5 procent til dette nummer for at tage højde for installation fejl, skæring fejl eller beskadigede planker.

•Pry sokler og gulvet trim væk fra væggen med en hammer eller pry bar. Forsigtigt fjerne neglene fra bestyrelserne og sæt dem til side til genbrug.

•Dæk konkrete undergulvet med et enkelt lag af 1/4" krydsfiner. Krydsfiner skal ikke fastgøres til undergulvet.

•Sæt et lag af skum underlag på tværs af krydsfiner. Overlapper sømmene og fastgør materialet på plads ved hjælp af negle eller en etage hæftemaskine. Skummet vil afbøde fodtrin og vil gøre gulvet mere behagelig at gå på.

•Begin om gulv planker langs den længste væg. Efterlade et 1/4-inch hul mellem plankerne og væggen for at give mulighed for udvidelse. Bruge en rundsav til at skære endestykker som nødvendigt. Genbruge nogen stykker, der er over en fod lang, men kassere kortere afsnit for at holde installationen ser professionel.

•Fortsæt æglæggende planker, forbinde dem via tunge og not-stik på hvert bord. Tryk på hver planke på plads med en gummihammer for at sikre det hænger fast. Lade en anden 1/4-inch hul, som du nå den modsatte væg.

•REINSTALL sokler og trim til at fuldføre projektet.

Tips & advarsler

  • Pergo og andre mærker af laminatgulve kan købes fra en kommerciel gulve leverandør eller fra din lokale hjem forbedring lagersted. For mere information om Pergo, besøg selskabets hjemmeside, som kan findes i afsnittet ressourcer i denne artikel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com