Sådan installeres perler i en vand Boss

June 21

Vand Boss Afkalkningsanlæg bruge perler af salt eller kaliumchlorid til at rense og blødgøre en hele husstanden vandforsyning. Når først installeret, fabrikat er næsten vedligeholdelse gratis-- men ikke helt. For at holde det opererer på peak effektivitet, skal du være meget opmærksomme på niveauet af salt pellets inden for systemet. Som afkalker fungerer, tærer det langsomt på perler i systemet. Til sidst stiger vandstanden over perler, sænke rengøring potentialet i enheden. Det er slet ikke svært at installere flere perler, holde skyllemiddel fungerer således at du kan fortsætte med at nyde blød, klart og rent vand i hele dit hjem.

Instruktioner

•Åbn låget til vand Boss afkalker adgang til saltlage kabinet indeholder salt perlerne.

•Pour udskiftning salt perler ind i kabinettet langsomt at undgå overfyldning. Tilføje perler til niveauet af fylde linjen markeret på regeringens side.

•Tilføj to gallon af vand til kabinet over perler for at løsne dem på plads.

•Luk vand Boss låget over saltlage kabinet. Tryk på knappen markeret "Infiltration", og hold den nede i fem sekunder for at indlede systemets genoplade cyklus. Vente på vand Boss at fylde skabet resten af vejen med vand. Den recharging cyklus vil tage omkring 30 minutter for at fuldføre, hvorefter du kan bruge en afkalker normalt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com