Sådan installeres Pet glasskydedøre

July 3

Hvis du har tillid til Fi Fi ikke at løbe væk, når hun har til at tage sig af erhvervslivet, kan en glidende pet glasdør være en af de bedste forbedringer, du kan gøre til et hus. Pet glasskydedøre vil spare dig for tid og hjælpe forebygge ulykker hvis din elskede kæledyr har en nødsituation. Denne artikel vil vise dig hvordan du installerer en glidende pet glasdør. Det vil holde dig varm i løbet af de kolde nætter hvor du virkelig ikke har lyst til gåture med hunden!

Instruktioner

Sådan installeres en glidende Pet glasdør

•Rengør den glidende glasdør spor af snavs. Hvis dine spor er beskidt kunne du eventuelt beskadige din glidende pet glasdøren af gør det muligt at sidde på toppen af klipperne og andre trash. Ren spor til en bedre, strammere pasform.

•Tag off din skydedør lock og gemme den et sted du kan nemt finde. De fleste pet døre vil kræve dig til at fjerne låsen for at få en ordentlig pasform.

•Sæt den glidende glas pet døren til din skydedør først. Nogle af de bedre døre har et låsesystem til at knytte den til den glidende glasdør. Hvis ikke, bare matche op den glidende pet glasdør til din glidende glasdør. Løsne eventuelle gældende friktion knopper, der er typisk på det øverste område af glas pet skydedør.

•Lift den glidende pet glasdør på glidende rammen. Passe den øverste først og derefter bunden. Det er langt lettere at passe de øverste spor og lad tyngdekraften hjælpe dig med at sikre bunden spor. Bruge steady hænder!

•Skub døren mod væggen og stram derefter friktion knop. Knop vil holde døren fra at flytte. Hvis du har døren på rette spor, bør det glide let mod væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com