Sådan installeres Plastic nedløbsrør i et hus

January 3

Sådan installeres Plastic nedløbsrør i et hus

Plast drænrør er en nem gør det selv-projekt for en boligejer. Trimning rørene kræver ikke mere end en nedstryger. Stramning af plast drænrør normalt kræver ikke mere end dine hænder, især hvis du bruge blikkenslager er tape til at forsegle pipe-forbindelser mod lækager. Den nøjagtige konfiguration af din pibe opsætning kan variere alt efter placeringen af rør i væggen i forhold til afløbet, men de fleste nedløbsrøret opsætninger følge en enkel konfiguration.

Instruktioner

•Sno blikkenslager er tape rundt om trådene på nedløbsrøret kommer fra gulv eller væg. Tråd en 90 graders pipe albue på røret i væg eller gulv, stramning det i hånden.

•Sno blikkenslager er tape rundt om trådene på den åbne ende af røret albuen. Tråd en fælde stykke ind på den åbne ende af røret albuen, stramning det i hånden.

•Dæk tråde på vasken afløb kurv eller body med blikkenslager er tape. Skub kompression møtrik, såvel som enhver pakninger eller skiver, der fulgte med tailpiece del af røret, over tailpiece. Tråd kompression møtrikken på tråde på undersiden af afløbet kurven, og spænd den med dine hænder eller en rørtang, hvis komprimering møtrik er lavet af metal.

•Sno blikkenslager er tape over alle trådene om den åbne ende af fælden stykke. Spænd en pipe riser på enden af røret fælde stykke. Måle afstanden fra toppen af riser i bunden af røret tailpiece.

•Anvend en nedstryger til at trimme en lige længde af røret til at passe mellem rør riser og tailpiece. Brug en hobbykniv til at skrabe off enhver omstrejfende stumper af plastic på enderne af røret. Gevind rør på tailpiece og riser til at sikre, at den passer direkte, uden at bøje sig for andre rør. Fjerne den lige længde af røret og wrap blikkenslagers tape rundt om trådene. Derefter gevind rør tilbage på riser og tailpiece.

•Drej på vandet og gør det muligt at løbe og løbe ned rørene i mindst to minutter. Stramme utætte rør tilslutninger en ottendedel af en tur med en rørtang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com