Sådan installeres porcelæn fliser på køkken bordplade

May 25

Installere porcelæn fliser på din køkken bordplade giver ikke kun en klassisk køkken look, der aldrig går ud af stil, men også giver en barriere mod fugt og pletter. Uanset om du installerer den første overflade på en nybygget træ-ramme køkken bordplade, eller renovering af en gammel laminat en, er det vigtigt at starte med en stærk underlag så flisen ikke vil flytte og knæk. Sørg for at vælge fuldt forseglet og glaserede fliser til at stå til madlavning spild, og ikke springe injektionsmørtel forsegling i slutningen.

Instruktioner

•Measure køkken bordplade og cut cement bestyrelsen til at dække det. Skære bord af scoring det med en barberkniv kniv og fastgøre det. Anbringe bord til køkkenbordet med Carpenters lim spredt over overfladen. Synke skruer hver kvadratfod eller så ved hjælp af screwgun og one-inch galvaniserede skruer. Dække den forreste lodrette kant af køkkenbordet, ved hjælp af en tynd strimmel af cement board.

•Brug din Tømrer niveau og blyant til at markere en linje gennem midten af køkkenbordet, fra tilbage til forsiden. Tage linje omkring den forreste lodrette kant af køkkenbordet.

•Spread flise selvklæbende på den forreste lodrette kant af køkken countertop, på den ene side af den linje, ved hjælp af din klæbende murske. Tryk din første smal front-kant fliser på plads, hvilket gør toppen af dem flugter med overfladen af køkken countertop. Sætte plastik afstandsstykker mellem dem. Fortsætte indtil hele lodret forkant flise.

•Spread selvklæbende over oversiden af køkkenbordet langs fronten. Startende fra den midterste linje du trak, lægge din bullnose fliserne langs den forreste kant, med den buede side vender mod forsiden og kommer ud til at være selv med overfladen af de smalle fliser på den forreste lodrette kant. Sætte afstandsstykker mellem dem. Skære ende fliser som nødvendigt på din flise cutter.

•Fortsæt udbrede ned lim og flisebelægning resten af køkkenbordet, ved hjælp af den midterste linje som udgangspunkt. Sætte flise afstandsstykker mellem dem alle. Skære fliser efter behov for at passe på siderne og tilbage. Træk afstandsstykkerne og lad fliser sæt natten over.

•Mix din flise injektionsmørtel efter anvisningerne på emballagen, at få det til en ensartet tyk mudder. Anvende det over køkkenbordet med din gummi fuger murske, klemme injektionsmørtel i linjerne og flise overflade. Tør ned fliserne med en fugtig svamp til at tage op overskydende injektionsmørtel.

• Lad injektionsmørtel sat to til tre dage, derefter anvende cementmørtel sealer over fugerne, ved hjælp af svampen applikatoren, der følger med flasken med fugemasse.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttende øje gear, når du skærer dine fliser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com