Sådan installeres Premade reoler til udseende, som om de var specialfremstillede

February 13

Hvis du har en premade reol, som du ønsker at montere på din væg, der er en let nok projekt, men fælles mellem reolen og væggen vil ikke være perfekt. Dette er hvor trim kommer. Kvartal-runde trim, installeret omkring omkredsen af reolen mod væggen, vil gøre det ser ud som det skulle være der i rummet. Bruge prefinished trim skal enten være identiske eller udbygger reolen og den omgivende væg.

Instruktioner

•Indstil den reol hvor du ønsker. Brug din elektroniske stud finder for at sætte lys blyant mærker på væggen i stud holdninger, så du ved, hvor du kan forankre reolen. Brug din beslag til at montere reol på væggen, skrue parentes i kun på studs. (Bemærk: metode til beslaget brug varierer afhængig af type og mærke af beslag, du har.)

•Measure den første lodrette kant af reolen, hvor det møder muren. Overføre denne måling til et stykke af kvartal-runde trim. Markere det med to blyant mærker langs toppen af trim, med den målte afstand mellem dem.

•Lay trim på din gering så med buet front i kvartalet runde vendt ud på dig.

•Flyt trim til at sætte en af mærkerne under vingen. Drej klinge punkt 45 grader udad, fra midten af trim. Skær den.

•Skub trim til at sætte det andet mærke under vingen. Vende bladet 45 grader i den anden retning, igen peger udad. Skær den.

•Indstil trim sammen med reol, så det sidder i sømmen mellem reolen og væggen, med den buede kant vender udad. Mitered nedskæringer på toppen og bunden skal vinkel ud over enderne.

Uddelingen stykke med din trim sømpistol, skydning i negle hver fod.

•Gentag hele processen med at skære og hænge trim omkring resten af reolen. Mitered nedskæringerne vil butt til hinanden til at danne hjørnerne. (Bemærk: overalt trim butts på gulvet i stedet for til et andet stykke af trim, skære slutningen på 90 grader, lige over, i stedet for på 45 grader.)

Tips & advarsler

  • Reolen skal stående flush til væggen for dette projekt at arbejde. Hvis en baseboard holder reolen fra væggen, markere to lodrette streger hvor reolen møder baseboard, og skære del af baseboard med en stiksav, så reolen sidder mod væggen og klip enderne af baseboard butt mod det.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com