Sådan installeres PV solenergi

September 3

Sådan installeres PV solenergi

Fotovoltaisk solenergi systemer består af solpaneler, spænding controllere og batterier. Hvis 120V AC er påkrævet, vil det også omfatte en inverter. Panelerne skal være installeret på en sydvendt, skrå tag eller en sydvendt, skrå, jordoverfladen struktur. Stål eller aluminium støtter er lag-boltet til tag spær eller struktur bjælker og solpaneler boltet til understøtter. Ledninger er bragt ud fra solpaneler gennem ledninger fastgjort til understøtter og bragt indendørs, hvor spænding controller og batterier er tilsluttet.

Instruktioner

•Indstil den bedste placering for solpaneler. Ideelt set ville de placeres på et tag, som står direkte syd og med en hældning svarende til lokationens latitude. For det nordlige USA er en ideel hældningen omkring 45 grader, mens i syd, langs breddegraden for New Orleans, en ideel skråning ville være omkring 30 grader. Taget skal også kunne bære vægten af de paneler, der vil være omkring 3 pounds per kvadratfod. Hvis taget er designet til at understøtte sne belastninger, vil det let støtte denne vægt. Hvis der er tvivl om styrken af taget, høres en bygningsingeniør.

Hvis der ikke findes et tag med den krævede orientering, kan solpaneler monteres på en struktur lige over jordoverfladen. Dette giver en fordel, hvis sådan struktur kan være konstrueret med den ideelle skråning due sydvendt, men det fylder og er dyrere. Strukturen skal være langt nok væk fra jorden så solpaneler ikke er blokeret af pensel og vegetation.

•Installer solpaneler. Brug en stud finder til at finde spær af roof.and drill pilot huller til at sikre spærene ikke opdele. Tegne streger langs de pilot huller og måle fra Tag bunden eller toppen for at sikre linjerne er vandret. Montere understøtter og fastgør med lag bolte, boltet til spær på de pilot huller. Vedhæfte solpaneler. Fastgør ledninger-ledninger til understøtter. Tilslut solpaneler. High-Power paneler skabe farlige spændinger skal have isoleret stik, som giver mulighed for tilslutning af paneler i serie og parallel efter behov uden at udsætte installeret hen til bo dele. Ledningsanlæg bringe panel ledninger indeni, hvor endelige forbindelser kan foretages.

•Tilslut paneler, spænding controller og batterier. Ledningsnettet anlagt gennem conduit køre har en positiv og en negativ forbindelse, som skal være forbundet til de tilsvarende terminaler spænding-controller. Spænding controller beskytter batterierne fra overopladning og overspænding. Indlæser designet til at operere på DC kan tilsluttes direkte til batterierne. Hvis AC er påkrævet, skal belastningerne, der leveres via en AC inverter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com