Sådan installeres PVC VVS

May 20

Sådan installeres PVC VVS

Polyvinylchlorid (PVC) rør fungerer som en levedygtig erstatning materiale til traditionelle jern og galvaniseret rør. Lettere i vægt, og lettere at skære og installere, PVC rør anvendes i de fleste situationer, VVS. Installation af PVC rør er gjort nemt ved at fjerne behovet for at lodde det på plads. I stedet, PVC er cementeret på plads og danner en stram forbindelse i stand til at alle VVS behov, undtagen dem, der involverer meget høje temperaturer.

Instruktioner

•Measure længden af PVC-rør behov for programmet VVS. Markere diameter af rør på den målte længde, pasning, at varemærket er helt vinkelrette. En skrå snit vil reducere effektiviteten af røret og føre til sjuskede fittings.

•Klippe rør på den målte linje ved hjælp af en nedstryger. Ren spåner ud af røret og de lille grater på rør kanter ved hjælp af en kniv eller en klud.

•Tør fit rør i området installation at være visse røret er den korrekte længde.

•Prime røret ved hjælp af et PVC cement primer. Tørre primer på røret hvor limen vil blive placeret ved hjælp af en klud. Vente fem minutter for primer til at blødgøre røret, og ren plast før du anvender limen.

•Applicer et lag PVC lim til begge ende af røret og montering, som røret. Skubbe røret ind i montering, vride det på plads. Hold røret og montering sammen i ca 30 sekunder at tillade lim til smelter de to stykker sammen. PVC lim virker ved smeltning et tyndt lag fra røret, så at når to stykker er sluttet, smeltet kanterne flette og bond, at skabe en problemfri joint.

•Tilslut PVC rør med metal fittings ved at placere en plastik skive i enden af PVC-rør, glide derefter en metal møtrik over årets rør, der forbinder til trådede montering. Placer røret ende over ende af metal rør montering, og sprede et lag af pipen tråd sammensatte over tråde om montering til støtte i forebyggelse af lækager. Skrue metal møtrikken over tråde, sikring af rør slutningen på plads og stramme det med en skruenøgle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com