Sådan installeres reb belysning i en bakke loft

May 7

Reb belysning er dannet af bittesmå lys forbundet inde i et rør. Det er en solid strip af belysning og giver et blødt omgivende glød, enten hvid eller i en række farver, omkring et rum, under kabinetter og langs trappen. Bakke lofter er en indretning element anvendes til at sænke kanterne af et loft til at danne en ramme udenom. Denne type loft er undertiden anvendes til æstetisk skjule kanalen arbejde og andre konstruktionselementer i loftet. Reb belysning fungerer godt med en bakke loft med belysning, skygger i hjørnet hvor bakke loftet møder muren. Ved hjælp af et spor sikrer, at lyset forbliver lige, snarere end hængende over tid.

Instruktioner

•Measure området omkring det loft, hvor du vil installere reb lys. Lofter, bakke er det ideelle sted rundt i kanten, hvor hjørnet af loftet møder muren. Denne kant er normalt mørkere end resten af loftet. Du kan også bruge belysning langs kanten hvor bakke loft opfylder de vigtigste loft. Brug måling til at bestemme, hvor meget reb lys du har brug for når du går på indkøb. Sørg for det er længe nok til at dække hele omkredsen og at du er i stand til at nå en elektrisk stik med slutningen.

•Predrill spor, ved hjælp af et borehoved, der er lidt mindre end din drywall skruer. Bore i hver ende af banen. Hvis sporene er længere, som mere end 3 fod lang, skal du tilføje et hul i midten af hver fod.

•Skru spor til den ønskede placering langs kanten af bakken loft. Bruge drywall skruer og skrue i hvert hul. Kontroller, at du bruger skruer med fladt hoved, så de ligger flush langs sporet.

•Tryk på rebet lys i sporet, så det er fast i position. Start i slutningen af værelse længst væk fra din stik og arbejde mod den side, der har stikket. Sørg for, at lysene er stramt i position hele vejen langs ved at køre hånden over dem.

•Plug lys i, ved hjælp af en forlængelse ledning eller ledningen der fulgte med reb lys.

Tips & advarsler

  • Skjule lys ledningen ved hjælp af en elektrisk ledning raceway. Raceway er fastgjort til væggen og ledningen skjules bag det. Raceway kan enten være hvid eller farvet til at matche din indretning.
  • Du kan bruge en silikone lim til at sikre lys inde på banen, men lys er designet til at forblive i position deres egne.
  • Tilføje interesse for jeres bakke loft ved at installere en perlerække af belysning indvendigt hjørne hvor bakke loft opfylder det vigtigste, center loft, så installere en anden streng af belysning langs kanten hjørnet, der stikker ud i rummet.
  • Bruge farvet reb lys, såsom varm gul eller blå, for et anderledes look.
  • Tilføje et ark af spejl til den højere del af loftet for at reflektere lys ned ind i stuen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com