Sådan installeres Ridge Caps til Metal tagdækning

March 12

Metal har vokset til at være et almindeligt anvendte tagmateriale, der er normalt mindre dyrt og mere langvarige end andre tagmaterialer. Metal tagdækning systemer består af kun et par store komponenter: tagdækning paneler, blinkende og tag ridge caps. Tag ridge caps er er monteret langs den øverste ridge i tagkonstruktionen, og designet og installeret for at slutte sig til materialer på forskellige tag overflader. Disse komponenter, tagdækning er sidst til at blive installeret, og er ikke mere vanskeligt, kræver det samme udstyr som resten af panelerne metal tagdækning.

Instruktioner

•Indstil en metal ridge cap panel i slutningen af højderyggen af taget, og sørg for det overlapper metal tagdækning paneler af omkring 2 inches (medmindre andet er angivet i tagdækning panel specifikationer).

•Kontroller metal tagdækning skruer ind i panelet, om 1 tommer fra kanten, og 12 inches på center.

•Work din vej ned resten af tagryggen, overlappende ridge cap paneler omkring 2 inches over panelet tidligere, og fastgørelse som gjort i trin 2. Overlap den endelige panel så meget som nødvendigt at line op sin kant med kanten af taget.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com