Sådan installeres Rock sidespor i et bjælkehus

August 30

Sådan installeres Rock sidespor i et bjælkehus

At gøre et segment af et bjælkehus til en klippevæg giver en slående kontrast mellem det naturlige sten og udseendet af naturlige rock. Dette ser virker lige så godt på indersiden eller uden for et hjem, og proceduren i dette tilfælde er den samme. Installation af rock sidespor til et bjælkehus har et par ekstra skridt i forhold til det samme projekt i en standard hjem på grund af nødvendigheden af at forberede rock sidespor væg overflade. Projektet tager tre dage minimum og kun grundlæggende værktøjer ud over sidespor materialerne.

Instruktioner

•Dæk alle overflader hvor træbeklædningen skal installeres med krydsfiner plader eller OSB at giver en glat overflade for rock sidespor. Hold hvert bord mod log mur og bore det på plads med 3-tommer træ skruer fordelt hver 12 inches langs kanterne af bestyrelsen og ned en linje i midten. Predrill ikke huller, fordi disse skruer ikke vil være synlig.

•Sand hele overfladen af krydsfiner med groft grus sandpapir og tørre det glat. Strække ud tremme langs hele overfladen af krydsfiner. Bore 3-tommer træ skruer og plastik disk skiver gennem tremme i en 12-tommer gitter, med skruerne fordelt hver 6 inches langs kanten af hver tremme sektion. Overlap tremme med 4 inches hver gang der er en søm, at holde sømmene langt væk fra hjørnerne af hjemmet.

•Dæk tremme med en 1/4-inch lag af mørtel, at få det nedenunder tremme. Bruge murske at gør mørtlen smidig og lad det tørre i to timer. Spark op overfladen af mørtel med en rake eller ridser gennemføre. Lad mørtel tørre i 48 timer. Beskytte mørtel fra regn, hvis det er nødvendigt med presenninger.

•Applicer 1/4-inch af mørtel til den bageste del af rock finér, en ad gangen. Modregnes den mørtel, begynder øverst og arbejder ned, finér og tryk mod fineren i 60 sekunder. Tilføje større sten først og bruge de små til at udfylde hullerne senere. Cut finér hvis det er nødvendigt med en sav til at gøre dem passer usædvanlige rum. Fjerne ekstra mørtel, der squishes gennem mellemrummene mellem stenene.

•Tillad sten til tørre i et par timer og derefter tilføje injektionsmørtel i mellem stenene til den ønskede tykkelse. Beskytte stenene fra regn i mindst 48 timer.

Tips & advarsler

  • Klatre ikke finér, fordi de kan løsne forårsager skade og skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com