Sådan installeres Samsung 2.1-kanals lyd Bar hjem teatre

December 8

Sådan installeres Samsung 2.1-kanals lyd Bar hjem teatre

Tilføjer lyd i høj kvalitet til dit fladskærms tv er et første skridt mod en brugerdefineret hjemmebiograf oplevelse. Surround-sound systemer helt kan fordybe dig i soundtracket til din yndlings film, men disse kræver placeringen af seks højttalere eller mere, og nogle værelser bare rumme ikke, at uanset om fysisk eller æstetiske årsager. Samsung 2.1 Sound Bar systemer, også kaldet Air spor, skabe en balance mellem stor lyd og nem opsætning.

Forstå prikken

"Dot en" konventionen anvendt til audio-systemer angiver antallet af kanaler og tilstedeværelsen af en subwoofer. Et 5.1-system har fem højttalere plus en subwoofer, og en 7.1 system har syv højttalere plus en sub. Samsung 2.1 lyd barer omfatter et par stereo højttalere indbygget i en enkelt smal kabinet--den lyd bar- og en separat subwoofer. En trådløs subwoofer model, HW-F355, er tilgængelige på udgivelsestidspunktet, men de fleste 2.1 lyd barer har trådløse subwoofere.

Ved hjælp af valgfri vægmontering

Samsung lyd barer skib med en væg-mount beslag, men du behøver ikke at bruge det, hvis det ikke passer til din hjemmebiograf arrangement. Hvis du vælger at bruge beslaget, installere det først efter proceduren i manualen. Alle forbindelser på linjen lyd, selv er lavet før hænge den på beslaget, der inkluderer monteringsbeslag slots for let hængende og fjernelse, når du har ændringer til din hjemmebiograf komponenter.

Analoge tilslutninger

Samsung Sound Bar-serien forbinder med lyd- og videoenheder på flere måder. Analog output fra dit TV understøttes gennem "AUX IN"-stik, et 3,5-mm stereostik på Sound Bar. Afhængig af din model af Sound Bar, kan du have en 3,5 mm-til-3,5 mm kabel eller en RCA-til-3,5 mm adapter medfølger. Som du bruger, afhænger af de forbindelser til rådighed på dit TV; Du skal muligvis købe en ekstra adapter.

Digitale tilslutninger

Mange hjem teatre er baseret omkring en personlig videooptager fra kanaludbyderen. Disse digitale enheder forbindes almindeligvis med high-definition multimedia interfacekabler. De fleste Samsung lyd barer understøtter HDMI med både HDMI IN og ud tilslutninger. Tilslut et HDMI-kabel fra din PVR HDMI Out-stikket til HDMI IN-stikket på Sound Bar. Tilslut et andet HDMI-kabel fra HDMI OUT-stikket på Sound Bar til HDMI IN-stikket på dit TV. Sound Bar spiller digital lyd og passerer video på dit TV. Du skal muligvis omdirigere lyden på dit TV ved hjælp af dens interne indstillinger.

Andre tilslutninger

Lyd barer omfatter optiske indgange til brug med enheder såsom DVD, Blu-ray og video game spillere. Ruten et optisk kabel fra produktionen af video enheden til den optiske stik på Sound Bar. USB-enheder kan knyttes til Sound Bar USB indgang. Strøm til lyd barer kommer fra en adapter, der er sluttet til en stikkontakt i væggen. Tilslut AC-stikket til adapteren og derefter sæt adapterkablet ind i Sound Bar.

Bluetooth-forbindelse

Hvis du har en Samsung HD-TV, der understøtter SoundShare eller et andet TV, der understøtter Bluetooth, kan du forbinde Sound Bar trådløst via Bluetooth. Enheder, der understøtter funktionen Bluetooth stereo headset kan også oprette forbindelse til den sound bar. Tryk på knappen "Kilde" på Sound Bar eksterne til at vise meddelelsen "BT". Efter fire sekunder, vil du se "BT klar" på displayet. Vælg menuen stereo headset på den forbindelsesenhed og vælge "[Samsung] luft spor" fra listen. Sound Bar display vil bekræfte forbindelsen. Se brugermanualer for SoundShare og Bluetooth-adgang på tv og andre enheder.

Subwoofer forbindelser

Sound Bar model HW-F350 har et stik til lydkabel subwoofer på bagpanelet. Tilslut kablet fra subwooferen til dette stik. For trådløse modeller, er den trådløse forbindelse indstillet på fabrikken, så den "LINK" lys på subwooferen lyser når både subwoofer og Sound Bar er tilsluttet og tændt. Indpakning to sløjfer af den trådløs subwoofer-højttalerens netledning gennem den medfølgende ferritkerne reducerer radio frekvens interferens fra eksterne signaler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com