Sådan installeres Self selvklæbende gulvfliser ovenpå gamle fliser

April 29

Sådan installeres Self selvklæbende gulvfliser ovenpå gamle fliser

Der er flere grunde til hvorfor du måske ønsker at dække gamle gulvfliser. Du kan have gamle asbest fliser, der ikke kan fjernes og skal forsegles. Eller, du kan have gamle fliser, der er forældet i udseende, men så godt overholdt til underlaget at fjerne dem er for svært.

Selv en flisebelægning Begynderbrugeren kan installere selvklæbende fliser direkte ovenpå gamle fliser. Du skal leje en vinyl fliser fræser til job, til at gøre din nedskæringer straight, og skal du give masser af tid til grundigt rense det gamle gulv.

Instruktioner

•Rengør den gamle gulv fliser grundigt. Fjern eventuelle fedt, olie, støv, snavs eller rester, der kunne komme i vejen for bånd mellem de nye fliser og gamle. Da du limning nye fliser til gamle fliser, Sørg for de gamle fliser er sig forsvarligt bundet til gulvet. Kontroller, at sørge for de gamle fliser ikke er revnet, løs eller curling i hjørnerne.

•Lay ud de selvklæbende fliser direkte oven på de gamle fliser uden at fjerne opbakning, til at kontrollere for pasform og bestemme mønster og hvor man kan gøre nogen nedskæringer. Lægge den første flise i midten af væggen længst væk fra døren, og hver efterfølgende flise jævnt ud til hver side. Dette vil give dig en afbalanceret layout.

•Klippe fliser til at passe i kanten af rummet med en vinyl fliser fræser. Line fliserne op på kutteren, således at klingen skærer det område, du ønsker at skære. Tryk ned på kniven jævnt til at skære igennem flise i en lige linje.

•Tag opbakning fra fliserne en ad gangen, ved at trykke på fliser på gamle fliser fast. Installere fliserne i det samme mønster, som du fastsat ved at lægge dem over de gamle fliser. Kontrollér, at du har fuld dækning og at de gamle fliser ikke er synlige, når du har afsluttet installationen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com