Sådan installeres Self selvklæbende Vinyl fliser på et beton gulv efter fjernelse af tæppe

March 27

Sådan installeres Self selvklæbende Vinyl fliser på et beton gulv efter fjernelse af tæppe

At fjerne tæppe fra et betongulv ikke altid forlade gulvet klar og ren for installation af vinyl fliser. For at forberede flisebelægning gulvet fuldt ud skal du først fjerne tunge limen bruges i tæppe installation. Når limen er ryddet kan flise installationen fortsætte. Ved hjælp af selvklæbende vinyl tile skærer ned på det rod og tidskrævende karakter af fliser installation, giver dig det nye look, du ønsker et værelse i løbet af få timer.

Instruktioner

•Scrape væk tæppe selvklæbende tilbage på din betongulv efter tæppe fjernelse ved hjælp af en lang håndterede gulvet skraber. Sted bladet kanten af skraber mod beton med en 45-graders vinkel på toppen af den klæbende dækker. Tryk fast på klingen, skubbe gennem limen til de konkrete nedenfor. Skubbe klingen langs overfladen, pas på ikke for at gouge beton, skrabning op limen. Feje op limen og sted i en plasticpose til bortskaffelse.

•Fjern alle resterende klæbemiddel med sprit. Dyp en svamp til alkoholen og fugte overfladen af limen. Vent 5 minutter for alkohol til at løsne limen. Skrab nu løs limen med ordet skraber, derefter samle det og sted i plastposen til rådighed.

•Rengør beton med en pH-neutral sæbe. Vådt moppe gulvet med sæbe. Bruge en scrub pensel, hvor det er nødvendigt at fjerne alle vanskelige at rengøre snavs indskud. Skyl overfladen ren med vand og lad det derefter til tørre natten over før markedsføring vinyl fliser.

•Measure længde og bredde af rummet. Mark med et stykke kridt midtpunktet af hver væg. Læg ophør af en kridtstreg på center point af to modsatte vægge. Fastgør en streg ned i midten af rummet. Gentag processen med de andre to værelse vægge, bisecting de to linjer i midten af rummet. Kontrollere midtpunkt for at sikre, at linjerne oprette 90-graders vinkler, opdele rummet i kvartaler; justere linjerne efter behov for at krydse midtermærke består af fire 90 graders vinkler.

•Sæt en vinyl fliser i midten af rummet, omkranset af et af de 90-graders vinkler. Fjern opbakning papiret på den selvklæbende flise og bruger linjer af vinkel til at guide dig i indstilling flisen på to af de gennemskærende center linjer.

•Fortsæt at lægge fliser, arbejder fra midten ud mod væggene i rummet. Angive fliserne butted tæt mod hinanden, gør sikker på linjen fliser med hinanden for at skabe lige kolonner og rækker. Placere hele fliser på gulvet, indtil du når til kanten af det rum, hvor en delvis flise er nødvendige. Skær fliser til at passe med en hobbykniv, med en 1/8-inch hul efterladt mellem flisen og væggen for ekspansion under vejrskift.

•Tryk på fliser fast på beton med en flise roller når placeringen er afsluttet. Roll over hele overfladen af gulvet, koncentrerer sig på flise sømme at få så meget af den flise selvklæbende presses mod gulvet som muligt og til at fjerne luft fra mellem fliser og beton.

Tips & advarsler

  • Skære fliser fra bag, nedskæringer ved hjælp af en lige kant til at gøre ren.
  • Check med regionale bortskaffelse forordninger inden bortskaffelse af tæppe limen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com