Sådan installeres selvklæbende flise

February 6

Sådan installeres selvklæbende flise

Selvklæbende vinyl fliser giver en hurtig måde at give dit køkken eller badeværelse en glat, let-til-pleje-for overflade, som ser attraktivt og nemt at reparere. Stick-on limen har brug for en jævn ren overflade til at overholde, men hastigheden af installationen mere end gør op for den ekstra etage forberedelsestid kræves. Men ikke så fast som keramiske lim på vinyl fliser eller vinyl folie, hvis du gemmer tilbage et bundt af de oprindelige fliser er de nemt at udskifte.

Instruktioner

•Fjern alle molding fra omkring kanterne af rummet. Trække op nogen gamle gulve og skrabe gulvet rent. Hvis gulvet er glat foranstaltning og estimere antallet af fliser skal du. Købe en ekstra bundle til senere reparationer. Hvis gulvet ikke er egnet for at lægge fliser direkte, dække med krydsfiner plader.

•Dæk gulvet med krydsfiner underlag ark. Spænd arkene med 1-1/4 tommer underlag negle. Vakler leddene, så de ikke line op præcis.

•Spread et tyndt lag af udjævning sammensatte sømmene mellem underlag. Bruge en seks tommer drywall kniv til at sprede en bred fedt lag af stof. Sand sømmene med en rystepudser.

•Trim kanter af nogen dør åbninger, så der er plads til at glide fliser under døren rammekanter. Vende en flise over til at bruge som en guide og brug og underbød saw lagt flad oven på fliser til at skære ned i bunden af døren jambs at gøre plads til brikkerne.

•Mark gulvet i værelset diagonalt fra hjørne til hjørne med en kridtstreg og mark i midten af "x" hvor kalken markerer cross. Opdele rummet i 4 sektioner hvis hjørner mødes på midten mark. Bruge en indramning firkantet og kridt linje for at markere off kvadranterne.

•Begin i det ene hjørne, skræl en flise og anvende en ad gangen, i en trin mønster opbygge række for række. Afslutte en kvadrant ad gangen. Fyld kvadrant med fliser, så begynde på kvadrant ved siden af. Forlader den sidste række ved siden af sidevæg hvor der er ikke plads til venstre for en fuld flise.

•Lay en flise mod væggen og over kløften. Markere den løs flise langs kanten af den sidste lagt fliser med pladsen. Skær fliser med fliser fræser, skræl papir væk og lægge den på plads. Gentag med hver delvis flise plads langs den sidste hal. Markere ulige former og hjørner og klip hak med en kasse kutter.

•Forbind-installere sko eller baseboard støbning.

Tips & advarsler

  • Når test montering fliser lægge dem på plads før du fjerner klæbende opbakning for at tjekke pasformen.
  • Holde tilbage et bundt af matchende fliser. Flise mønstre ændrer og dit mønster kan være umuligt at matche senere. Hvis du har de oprindelige fliser og en er beskadiget, brændt eller hul, alt du skal gøre er trække op den gamle flise og lå i en ny.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com