Sådan installeres Shaw Laminte Wood Flooring

September 2

Laminatgulve kan tilføje skønhed til ethvert rum i dit hjem. Du kan opnå reelle trægulve kig på en mindre pris og nyde gulve for kommende år. Laminat gulve kommer i mange farver, og kan tilbyde udseendet af mange forskellige typer af woods fra ahorn, kirsebær, pine og meget mere. Ikke alene er laminatgulve smukke, de kræver mindre vedligeholdelse for at holde dem skinnende, og de er ridsefast. Når du har beregnet den firkantede optagelser af rummet, og har købt din gulvbelægning, det eneste venstre er efter et par grundlæggende trin for at installere shaw laminatgulve trægulve.

Instruktioner

•Tag snavs fra gulve området hvor laminatet skal installeres.

•Locate hjørne ved siden af den længste kørende væg i rummet. Begynder i dette hjørne, rulle ud underlag materiale, indtil du når den modsatte væg og skære det med en hobbykniv til at passe. (Bemærk: underlag vil have en plastfolie, der dækker på den ene side. Denne plastfolie er at være placeret trækrem op med filt vender nedad. Dette vil fungere som en fugt barriere for at beskytte gulvet.)

•Start tilbage på begyndelsen væggen og læg kanten af den papirrulle, abutting stykke allerede lagt ud på gulvet fra trin 2. Rulle ud underlag, indtil du når den modsatte væg, at sikre kanter af de to stykker af underlag bo rørende, men ikke overlapper hinanden.

•Gentag trin 3, indtil du har hele området hvor der installeres laminat gulve dækket med underlag.

•Brug fugemasse tape, tape sømmene hvor hver af stykkerne af underlag rørende. (Bemærk: Hvis underlag kommer med en fold over selvklæbende flap langs kanten, derefter blot fold flappen til den tilstødende stykke af underlag og tryk den stramme. Ved hjælp af fugemasse tape er valgfrit.)

•Starting i samme hjørne som i trin 1, lå et stykke af laminat parallelt med væggen. Du vil bemærke, at den ene side af gulvbelægning har en tunge og anden siden en rille. Disse vil blive brugt til at låse stykker sammen uden savn i hvilken som helst lim eller negle.

•Tilslut enderne af så mange af boards som nødvendig for at nå den modsatte væg. Når du når den modsatte væg og en fuld stykke af gulvbelægningen vil ikke passer, skal du måle fra slutningen af rækken af brædder til væggen og skære en bestyrelse til at passe. (Bemærk: Brug 1/4-inch væg afstandsstykker mellem din række af gulv og væg i begge ender. Når du skærer gulvbelægning til at passe på enderne, Sørg for at tillade en 1/4-inch hul. Forlader dette 1/4-inch hul i nærheden af væggene vil tillade gulvbelægning at skrumpe eller udvide efter behov som temperaturændringer.)

•Start den anden række ved at skære den første bestyrelsen omkring 10 inches kortere. Dette vil tillade dig at opveje sømmene, som vi placerer hver række, hvilket gør dem sværere at se, og visningen af gulvet mere naturligt udseende. Som hver række er installeret, så sørg for den første bestyrelse opvejes ved at skære en anden længde hver gang. Kontroller den første bestyrelse er mindst 10 inches i længden.

•Installer første bestyrelsen i den anden række af lidt løfte op i første række at få adgang til tungen. Låse tungen ind i rillen af den første bestyrelse i anden række. Gentag denne proces for at installere den anden række, indtil du når den modsatte væg. Igen måle og skære den endelige bestyrelse for hver række, forlader et 1/4-inch hul på enden for ekspansion.

•Gentag trin 9, påfyldning i hver række, indtil du har dækket hele gulvet. Kontroller alle sømme er stram.

•Work din vej rundt om hjørnet af fire vægge og måle og skære 1/4-runde molding passer lunt i det fælles, hvor gulvet møder muren. Brug hammer og søm fra installation kit til at sikre molding til væggen. (Bemærk: Sørg for at negle molding til væggen og ikke ordet. Gulvet skal kunne udvide eller formindske som skal forhindre buckling i gulvet.)

Tips & advarsler

  • Hvis du vil installere gulvbelægningen omkring en dør, lå et stykke gulv op og ned ved siden af dørkarmen. Markere højden af gulvbelægning på dørkarmen. Brug hånd saven til at skære væk den nederste del du måle ned af dørkarmen, indtil Gulvbelægning er købedygtig frit glide under rammen om 1 tomme.
  • Bruge sammensatte gering sav til at skære alle vinkler, der kan opstå med væggene, afhængig af din boliger særlige konstruktion.
  • Undgå kontakt af bladet af elektriske saven når i operation for at undgå skade.
  • Altid brug sikkerhed goggles når skære for at undgå splinter eller støv fra at komme ind i øjnene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com