Sådan installeres Shaw tæppefliser

September 26

Shaw tæppefliser er nemme at installere og smudsafvisende, hvilket gør dem et godt valg til stærkt trafikerede områder, legerum og hvor som helst du har brug for en løsning til let plettet tæpper. En af de bedste ting om tæppefliser er deres alsidighed. Du kan installere fliser væg til væg- eller oprette en område tæppe i midten af rummet til en mere brugerdefineret udseende. Hvis en flise bliver slidt eller får en plet, der ikke kan fjernes, bare træk flise op og erstatte det med en ny. Du kan installere din Shaw tæppefliser i en eftermiddag.

Instruktioner

•Sweep eller støvsuge dine gulve grundigt for at fjerne snavs og debris. Fjerne enhver fast på lim eller andre stoffer fra gulvet med en metal skraber.

•Find midten af rummet ved at måle langs hver væg at finde dens midtpunkt. Fastgør en kridtstreg på tværs af lokalet ved hvert centerpunkt at skabe et stort T i midten af rummet. Start fliser i midten af rummet vil forhindre alle de afskårne tæppefliser ender på den ene side af rummet.

•Peel papir fra den første tæppe fliser, udsætter den klæbende bagside. Placer flisen i et af hjørnerne på T i midten af rummet. Tryk den fast på plads.

•Indstil fliser rundt omkring den første flise. Skræl off deres opbakning papir og tryk på fliserne tæt sammen for at minimere sømmene. Fortsat sætte fliser, arbejder mod kanten af rummet. Sæt alle hele fliser, der vil passe på gulvet.

•Measure kanter af rummet hvor fliser skal være skåret til at passe, ved hjælp af et målebånd. Markere bagsiden af hver flise, hvor det vil blive skåret. Angive en lineal langs mærket og skære langs det med en hobbykniv. Skrælle opbakning papiret og sæt flisen på sin plads på gulvet. Fortsætte skæring, peeling og lægge fliser før gulvet er fuldført.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com