Sådan installeres Side-Mount Flush håndtag

March 1

En side-mount flush løftestang vil skabe en nem og bekvem rødmen system til dit toilet. Det er en mere moderne valg til toiletter og er nyttige, især hvis du har et toiletsæde med en dækning, da det skaber en overflade, der er fri for eventuelle blokeringer. Næppe nogen værktøjer er nødvendige for at installere side mount flush system, og denne opgave kan afsluttes på blot et par minutter.

Instruktioner

•Undersøg tanken og kontrollere det er installeret helt. Find hullet på siden af beholderen. Dette vil være placeringen af håndtaget. Toilet tanke vil have et hul allerede skåret ud for en side mount på enten venstre eller højre side.

•Tag tank dækslet og sæt det til side på en sikker overflade for at undgå skader. Skub side mount løftestang gennem hullet på siden af toilet tank, så håndtaget er flugter med siden af toilet tank.

•Sæt plads vaskemaskinen over armen placeret inde på tanken. Placer låsemøtrikken over håndtaget med tråde peger mod tanken. Drej møtrikken mod uret manuelt, indtil du ikke kan gøre det længere. Drej det én mere halv tur med tang til at sikre lever fuldt ud.

•Tilslut slutningen af stopgarn kæden til enden af håndtaget. Skylle toilettet og kontrollere den korrekte mængde af spænding mellem håndtaget og Stopgarnet. Kontroller, at håndtaget fungerer korrekt. Erstatte tank dækslet.

Tips & advarsler

  • Alle de krævede materialer med undtagelse af tangen kommer med side-mount flush håndtag kit.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com