Sådan installeres skifer fliser i beton

September 29

Sådan installeres skifer fliser i beton

En betonplade er den bedste undergulv for enhver type af flise installation. Installerer skifer over beton er et projekt man kan fuldføre, men forberedelse er vigtigt. Sørg for at du har mindst 10 procent ekstra fliser til nedskæringer og affald. Det er som regel en god ide at have 20 procent ekstra, så får man nok flise på hånd i fremtiden til at reparere og udskifte de fliser, der bryder.

Instruktioner

•Kontrollér betonoverflade til at kontrollere, om det er niveau, ved hjælp af enten en 4-mund eller en 8-fods niveau. Hvis ikke er det niveau, skal du bruge en selvstændig nivellering sammensatte, ligesom LevelQuik, for at foretage den konkrete overflade niveau. Tillad udjævning sammensatte tørre fuldstændigt.

•Mix et parti af thinset (f.eks. FlexBond) i en 5-gallon spand. Spredt i thinset over betonen med et flisebelægning murske, der har hak, der er passende dimensioneret til den flise, du installerer (Se Tips).

•Indstil flise ind i thinset. Ikke spredes mere thinset på beton end du kan dække i mindre end 5 minutter. Space fliser jævnt ved hjælp af flise afstandsstykker. Gentag denne proces over hele overfladen af betonen. Skære fliser efter behov med en våd flise sav. Tillad thinset tørre i mindst 24 timer.

•Mix op en batch af injektionsmørtel i en 5-gallon spand til konsistensen af jordnøddesmør. Placere injektionsmørtel i en fugning taske. Klemme injektionsmørtel ud af fugning posen ind i fugerne. Helt udfylde injektionsmørtel linjer med cementmørtel, uden at efterlade huller, huller eller huller. Tillad injektionsmørtel hærde i 72 timer.

•Efter 72 timer, anvende en høj kvalitet injektionsmørtel og fliser sealer over hele overfladen af injektionsmørtel og skifer fliser. Påfør to til fire lag af sealer. Hvis du kan lide det vådt, blanke look, anvende to frakker blank sealer over de gennemtrængende sealer frakker. Tillad sealer tørre, inden at tillade trafik på den flisebelagte overflade.

Tips & advarsler

  • Flisebelægning murske størrelser: op til 8-tommer fliser: 1/4-inch-by-1/4-inch-by-1/4-inch murske; 12-tommer fliser: 1/4-inch-by-1/4-inch-by-3/8-inch murske; 16-tommer eller større fliser: 1/2-inch-by-1/2-inch-by-1/2-inch murske.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com